kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Her yaşa ayrı şıklık

İnsan kaç yaşında olursa olsun güzel görünmeyi başarabilir, istediği yaşta jean ya da gece elbisesi giyebilir. Yeter ki doğru tercihler yapmayı bilsin. In Style dergisi, farklı yaşlardaki üç ünlü yıldızın, günün farklı saatlerinde nasıl hep şık ve zarif görünmeyi başardıklarını yazdı..
Sienna Miller (20'ler)
Hollywood'un stil ikonlarından biri olarak kabul edilen Sienna Miller, her zaman vücut yapısına uygun kıyafetler giyiyor. Onun mükemmel olmak gibi bir derdi yok. Beğendiği her şeyi denemekten çekinmiyor. Spor kıyafetleri de seksi kıyafetler kadar seviyor. Bilek hizasındaki botlardan ve şapkalardan vazgeçmiyor. Favori tasarımcıları Marchesa ve Vera Wang. Twenty8Twelve adında bir hazır giyim markası var.

Gündüz
Baby-doll tarzında bir elbiseyi, düz bir ayakkabı ya da botla giyebilirsiniz. Omzunuza da spor bir çanta astınız mı, günlük kıyafetiniz hazır demektir.

Jean seçimi
Altına giydiği daracık jean ve bilek hizasındaki botlarıyla dikkatleri, vücudunun alt kısmında toplamış.

Gece
Miller, tüm dikkatleri ışıldayan üst kısmına çekmek istemiş. Gözlerine yaptığı dumanlı makyaj da görünümünü tamamlamış.

Penelope Cruz (30'lar)
Latin yıldız güzelliğini, gözlerini, saçlarını ve muhteşem gülüşünü arka planda bırakmayan doğru kesimli kıyafetleriyle tamamlıyor. Kadınsı hatlarını öne çıkarmayı biliyor. Şık olmanın lüks markalarla değil, doğru seçimlerle gerçekleştiğini biliyor. Favori tasarımcıları Chanel, Marchesa, Oscar de la Renta, Valentino ve Giambattista Valli. Ünlü yıldız kız kardeşi Monica Cruz ile birlikte Mango için koleksiyon hazırlıyor.

Gece
Bu Armani elbisede olduğu gibi gece dışarı çıkarken esmer tenini ve koyu gözlerini ön plana çıkaran kırmızı rengi çok sık tercih ediyor.

Kırmızı halı

Güzel yıldız, kırmızı halı için seçtiği kostümlerle kıvrımlı vücut hatlarını gözler önüne sermeyi seviyor.
Haberin fotoğrafları