kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İyi bir senaryo varsa soyunurum

İpek Özkök, reklam filmleri, diziler, futbol programı derken sinemaya da göz kırpıyor. Eylül ayında vizyona girecek olan filmi 'Çıngıraklı Top' ile gündemde olan Özkök FHM dergisine konuştu..
Eylül ayında vizyona girecek olan 'Çıngıraklı Top' isimli sinema filmi için kamera karşısına geçen İpek, en büyük hayalinin iyi bir eğitim alarak yurtdışına açılmak olduğunu söylüyor. Kanal 1'de Magazin 1 isimli programın da sunuculuğunu yapan İpek, ekranda gösterdiği başarıyı sinemada da göstermek istiyor.

* Pek çok kişi Derin Futbol'da sizi ilgiyle izliyordu. Bir kadının futbol dünyasının içinde olmasına alışık değiliz. Bize ofsaytı tanımlar mısınız?
Bu çok soruluyor. Evet bunu tanımlayamıyorum. Ama kesinlikle çok net bir biçimde anlayabiliyorum. Hiçbir kadının tanımlayabileceğini de sanmıyorum!

* Televizyon dünyasıyla nasıl tanıştınız?
Önce reklam filmleriyle başladı. Ardından dizilerde oynamaya başladım. İlk dizim 'Camdan Pabuçlar' oldu. Sonra da Derin Futbol'da sunuculuk yaptım.

* Zor olmadı mı? Çok fazla gaf yaptığınızı biliyoruz. Ama bu izleyiciye çok sevimli geldi...
Evet çok zorlandığım zamanlar oldu. Ben de bu gafların işi sevimli hale getirdiğini düşünüyorum. Erkekler kadar kadınları da futbol dünyasına çekmek için hazırlanmış bir programdı. Büyük ölçüde amacına ulaştı. Hıncal Uluç, Melih Şendil ve Atilla Gökçe'yle çalışmak keyifliydi.

* Şu mini etek meselesi?
Maalesef programın formatı buydu. Görselliğin önemi büyük tabii. Bu nedenle diken üzerinde oturuyor, yayın boyunca neredeyse hiç kımıldamıyordum. Aslında özel hayatımda hiç etek giymem.

YATAĞA GİRMEK ŞART MI?

* Eylülde vizyona girecek bir filmde başrol oynuyorsunuz, bundan bahsedebilir miyiz?
'Çıngıraklı Top' isimli bir film. Film alışılagelmiş öykülerin dışında. Görme özürlülerden oluşan bir takım ve onun başında olan genç bir kız. İlyas Salman ve Zihni Göktay gibi ustalarla oynuyorum.

* Sinemada çıplaklık ve erotizme karşı mısınız?
Ben, her şeyin gözümüze sokulmasına karşıyım. Dünya sinemasında erotizm ve aşk çok gözümüze sokulmadan aktarılıyor. Çiftlerin mutlaka soyunup yatağa girmeleri gerekmiyor. Ancak mutlaka gerekiyorsa buna karşı değilim.

* Yani soyunabilirsiniz...
Ayağa düşürülmüyorsa evet. İyi bir senaryo ve onu başarıyla uygulayabilecek bir yönetmen varsa neden olmasın. (FHM)