kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sarah Jessica Parker (40'lar)

İLİŞKİLİ HABERLER
Sarah Jessica Parker (40'lar)
'Sex and the City' filminin yıldızı Sarah Jessica Parker, kıyafet seçimleriyle adından oldukça sık söz ettiriyor. Hatta onun, Hollywood'un en iyi giyinen ünlülerinden biri olduğu bile söyleniyor. Parker; 20'li ve 30'lu yaşlarında giydikleriyle şimdiki yaşına uygun olan parçaları bir araya getirerek kombine etmeyi çok iyi biliyor. Ve her zaman çok klas görünmeyi başarıyor. Yüksek topuklu ayakkabılar ve baskılı elbiseler onun vazgeçilmezleri arasında. En sevdiği tasarımcılar Oscar de la Renta, L'Wren Scott ve Giambattista Valli. Başarılı oyuncu; Steve&Barry's markası için, 'Bitten' adıyla birbirinden güzel kıyafet ve aksesuvarlardan oluşan pek çok koleksiyon hazırlıyor.

Gündüz
Gece de rahatlıkla kullanılabilecek straples bir elbise, sıkı sıkıya toplanmış saçlar ve zarif bir çanta Parker'ın gündüz görünümünü tamamlıyor.

Gece
Her zaman tercihini elbiselerden yana kullanıyor. Özellikle mini elbiseleri çok seviyor. Kırmızı gibi çarpıcı bir renkle de iddiasını ortaya koyuyor.

Jean seçimi
Sarah Jessica Parker 40'larında olmasına rağmen skinny jean'leri başarıyla taşımaya devam ediyor. Tabii üzerine, yaşına uygun klas parçalar giyerek.

Aksesuvarlar
Güzel yıldızın takıntılı olduğu aksesuvarların başında uzun topuklu, renkli ayakkabılar geliyor.

Kırmızı halı

Gösterişli kolyelerle tamamladığı klasik kesimli, ipek bir elbise Praker'ın kırmızı halılardaki genel tercihi oluyor.
Haberin fotoğrafları