kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Arlis ve Alişan; klip çekimi sırasında tanışıp, aşk yaşamaya başladı.

Akşam Alişan'da kaldı sabah işsiz kalktı

Başak ÇOKAN/MAGAZİN
Alişan ile aşk yaşayan manken Arlis Alvadora, geceyi sevgilisinin yanında geçirip ertesi gün çekimleri kaçırınca, patronu Selin Boronkay gözünün yaşına bakmadan onu işten çıkardı..
Geçtiğimiz hafta Alişan'ın klibinde oynarken diğer mankenle kavgaya tutuşan Venezüelalı manken Arlis şimdi de işinden oldu! Arlis'in kovulmasının nedeni ise Alişan...

*ALİŞAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

DİSİPLİNSİZLİK...
Venezüellalı manken Arlis Alvadora, Alişan'ın yeni albümünde yer alan Aşkın Vurduğu Yerde' adlı parçasının klip çekimleri sırasında Alişan'la tanışmıştı. Yakışıklı şarkıcının kendisinden çok etkilendiğine yönelik açıklamalarına kayıtsız kalamayan güzel manken, onunla gezip tozmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde de Alişan ile buluşan Arlis, geceyi de ünlü şarkıcının evinde geçirdi. Seksi mankenin bağlı olduğu ajansın sahibi Selin Boronkay, bu süre içinde ona ulaşmayı denedi ancak cep telefonu kapalı olduğu için bunu bir türlü başaramadı. Kendisine Alişan ile buluşacağını söylemeyen Arlis'in ertesi sabahki çekime de gelmemesi üzerine Boronkay, karakola haber verdi. Bir süre sonra Boronkay'ı arayan Venezüellalı manken, disiplinsizliği nedeniyle ajanstan atıldı. Araya giren ünlü şarkıcı Alişan da sevgilisini kovulmaktan kurtaramadı.
Haberin fotoğrafları