kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Tepe Park'taki her villaya 1 dönümlük alan veriliyor

19.06.2008
Akfırat'ta inşa edilen Tepe Park Villaları'nda 42 müstakil konut yer alıyor. Her villanın 1 dönümlük alana sahip olduğu proje Temmuz 2009'da teslim..
İLİŞKİLİ HABERLER
Tepe Park'taki her villaya 1 dönümlük alan veriliyor
Tepe Park Villaları, İstanbul Anadolu yakasında, Akfırat bölgesinde Yuvataş İnşaat tarafından gerçekleştiriliyor. Toplam 42 villanın yer aldığı projede 3 farklı villa tipine yer veriliyor. Villaların en küçüğü 290 ve en büyüğü ise 400 metrekarelik kapalı alana sahip.

500 metrekarelik sosyal tesis
Projedeki villaların her biri müstakil olarak projelendiriliyor. Tepe Park Villaları'nda her bir villaya 1 dönümden fazla arsa payı düşüyor ve 700 metrekare ile bin metrekare arasında özel bahçe imkanı sağlanıyor. Villalar arsa üzerine yerleştirilirken yönleri, komşu villa mesafeleri ve sosyal alanlara mesafeleri de hesaplanıyor. Bu nedenle proje 3 bölge olarak planlanıyor ve her bölge için kendisine ait bir yüzme havuzu yapılıyor. Villalar, ev otomasyon sistemi dahilinde otomatik panjur, kanal tipi klima ve kalorifer sistemine sahip. Ayrıca her villada şömine ve ev sinema sistemi yerleştirilebilecek geniş hobi odası da bulunuyor. Tepe Park Evleri'nde fitness ve bilardo salonu ile masa tenisi alanları da yer alıyor. 24 saat kameralı, profesyonel güvenlik hizmetinin sağlanacağı projede 500 metrekarelik Parkclub isimli kapalı sosyal alan da inşa ediliyor. Villaların Temmuz 2009'de tamamlanması planlanıyor. Projedeki villaların metrekare birim fiyatı bin 600 ile bin 900 dolar arasında değişiyor.
Haberin fotoğrafları