kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ebru'nun sahnesi tam 130 bin YTL!

Özlem AVCI
Ebru Gündeş, Sueno Otel'deki konserinde Swarovski taşlarla süslü 130 bin YTL'lik görkemli sahnesi ve Roberto Cavalli elbisesi ile göz kamaştırdı..
Yaz boyunca Sibel Can'la dönüşümlü olarak Sueno Otel'de sahne alacak olan Ebru Gündeş, ilk konserini verdi. Geçen yılki konserlerinde Swarovksi taşlarla süslü mikrofon, mikrofon sephası ve bardağıyla adından söz ettiren Gündeş, bu sene Swarovskiler'i arttırdı!

Taşları çoğaltmış
Gündeş, Swaroski taşlarla baş harflerinin yazıldığı çiçek motifli paravanı, üzerinde çeşitli objelerin durduğu taşlı sehpası ile dikkat çekti. Roberto Cavalli imzalı elbisesi ile tam 130 bin YTL'lik bir sahneden hayranlarına seslenen Gündeş, 'taş tutkusu' ile bu yaz da çok konuşulacak gibi! Yeni sahne dekoruyla ilk konserini veren ünlü şarkıcı, 2.5 saat boyunca sevilen şarkılarını söyledi. Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ebru Gündeş, yeni çıkan albümlerle ilgili şunları söyledi: "Dinlediğim kadarıyla Serdar Ortaç'ın kaseti güzel. Gülben'in tüm şarkılarını dinlemedim. Ancak günümüze uyarlanmış şarkılar. Gülben, akıllı kızdır ne yapacağını bilir."
Haberin fotoğrafları