kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Vücut tipinizi bilin

ARMUT TİPİ
Küçük göğüs, geniş kalça. Tıpkı Jennifer Lopez gibi. Göğüsleriniz küçükse takıp çıkarılabilen destekli veya fırfır detaylarla süslü bikini üstlerini kullanabilirsiniz. Bu seçime karşılık, bağlamasını dilediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz ipli bikini altları, geniş kalçalı bayanlar için idealdir.

ELMA TİPİ
Geniş omuz, kalın bel, balık eti. Beyonce vücut tipi. Göğsü ve basen bölgesini toparlayıcı kalıplar bu vücut tipi için idealdir. Bikini üstünde, büyük üçgen tarzı tercih edilmelidir. Düşük bel modellerden kaçınılmamalıdır.

ÇİLEK TİPİ
Gisele Bundchen gibi büyük göğüs, geniş sırt, dar kalça. Bu yazın trendi straplez bikiniler, büyük göğüsler için ideal. Büyük üçgen kuplar da büyük göğüsleri toparlar ve çok daha hoş görünmelerini sağlar. Dar kalçalar için en uygun alt modeli ise kalın kenarlı, ama oldukça düşük belli bikini altları olacaktır.

MUZ TİPİ
Kate Moss gibi düz vücut hatlarına sahip olanlar. Eğer vücut hatlarınız düz iniyorsa ve vücudunuzda fazlalığınız yoksa, sezonun trendi olan ve mayokini olarak bilinen bel dekolteli mayolar sizin için en ideal model olacaktır. Bu mayolarla hem trendy hem de çekici gözükecek, aynı zamanda vücudunuzun düz hatlı görünümünü kırmış olacaksınız.