kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yaz bunlar olmadan geçmez!

ESRA ÇORUH
07.06.2008
Yaz gardırobunuzu oluşturmak için listenizi yaptınız mı? Yaz aylarında sıcak ve nemle baş ederken stilinizden de bir şey kaybetmeden trendy görünebilirsiniz. Yeter ki alışverişinizi yaza uygun yapın.....
İLİŞKİLİ HABERLER
Yaz bunlar olmadan geçmez!
Lacivert blazer ceket
Lacivert bir blazer ceket sadece yaz için değil, her sezon için erkeklerin vazgeçilmez parçası. Özellikle ince dokumalı iplikten olan ceketler yaz aylarında da şıklığınızı garantileyecektir. Markaların çevre bilincini benimsediği günümüzde özellikle bambu ipliğinden yapılan ceketler, hafif, yumuşak ve nefes alabildikleri için sıcak günlerde ideal.

Yıkamalı gömlek
Tarzınız ister spor ister klasik olsun, yazın sıcak günleri için yıkamalı ince koton gömleklerle herkes istediği tarza bürünebilir. Düğmeli yakalılarla daha ciddi bir stil yakalarken, düğmesiz olan modellerle daha salaş bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu yıkamalı gömlekleri takımlarla tamamlayabileceğiniz gibi şort üzerine de giyebilirsiniz. Bu gömleklerin ütü derdi de olmadığı için sıcak yaz günlerinde rahat edeceksiniz

Açık renk takım elbise
Özellikle çalışan erkeklerin yaz günlerinde işe takım elbise giymesi onların en büyük kabusu! Gri, lacivert ya da siyah takım elbiselerin içine hapsolmak, insanı kesinlikle yaz havasına sokamıyor. O yüzden yaz için açık renk takım tercih etmek, işte de trendy ve rahat olmanın en akıllı yolu. Açık haki ya da tonlarındaki takım elbiseleri spor havaya sokabileceğiniz gibi şık ve sofistike bir görüntü de yaratabilirsiniz. Mayıstan eylüle kadar rahatlıkla giyebileceğiniz bu açık renk takım, yaz aylarının favori parçası olacak. Düz renk gömleklerle tamamlayabileceğiniz gibi çizgili ya da ekoseli desenlerle de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Mavi tonlarının en çok yakışan renk olduğunu da söyleyelim. Ayrıca kıyafetinize biraz daha yaz havası katmak isterseniz canlı renkte kravatlarla tamamlayabilirsiniz.

Spor kemer
Kıyafetinize yaz havası katmak istiyorsanız spor bir kemer alın. Renkli kanvas kemerlerle kıyafetinizi canlandırabilirsiniz. İster şort, ister kanvas pantolon ister jeanle tamamlayabileceğiniz kemerlerle yaz ruhunu hissedin.

Çizgili polo yaka tişört
Yaz sezonunun vazgeçilmez parçalarından biri de polo yaka tişörtler. Özellikle polo tişörtlerin çizgili olan modelleri, bu sezon çok moda. Dilerseniz lacivert-beyaz çizgili, dilerseniz daha canlı renklerde olanları seçebilirsiniz. Şort üzerine tamamlayabileceğiniz gibi haki pantolonlarla da vazgeçilmez olacak.

Jean
Her sezonun, her yaşın, her tarzın vazgeçilmezi olan jean pantolonlardan yaz günlerinde de ayrılamıyoruz. Yaz günleri için size önerimiz, koyu renk yıkamasız olan jean pantolonları kış aylarına saklamanız ve yaz için daha ince, yumuşak ve açık renk jeanleri tercih etmeniz.

Süet ayakkabılar
Yaz günlerinde çorapla birlikte kullanmak zorunda kaldığınız kalıplı kösele tabanlı ayakkabılar, sıcak yaz günlerinde rahatsız edebilir. Yaz sezonu için yumuşak tabanlı mokasen görünümlü süet ayakkabıları hem takımla hem de jean altına giyebilirsiniz. Rahat olan bu ayakkabıları çorapla giyme derdi de yok!

Şort
Şort, erkeklerin gardırobunda önemli bir yere sahip olduğunu bu yıl ceketlerin altına da giyilerek kanıtladı. Spor bir hava yakalamak için size önerimiz cepli kargo modelleri. Ama daha şık bir görüntü yakalamak isteyenler için önerimiz terzi dikimi gibi görünen klasik tarzda şortlar.

İnce örgü triko
İnce örgülü triko kazaklar, özellikle yaz akşamları için ideal. Pamuklu dokumadan olanlar terletmeyeceği gibi kaşmirlerin zamanının da hiçbir sezon geçmeyeceğini belirtelim. Stilinize göre açık renkleri ya da canlı renkleri seçebilirsiniz, karar sizin.