kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Seks bitmiyor

-Bu hastalıkta cinsel organ işlevini kaybetmiyormuş...
- Ş.B:
Evet, mesela bazen Sedat'a, "Ay paşam ne kadar çirkin bir şey, ben hasta olsam sen bu halde bana tecavüz mü edecektin?" diyorum. "Yok," diyor, "Ben başka birisiyle gidecektim." Eskisi gibi ısrarcı değil artık. "Aslında senin için," diyor. "Aman be paşam," diyorum, "Beni düşünme, ben istemiyorum, aklıma bile gelmiyor."

- Psikolojik destek alıyor musunuz zaman zaman?
- Ş.B
: Altı ayda bir gidiyorum. Mümkün olduğu kadar pozitif düşünüyorum. Çünkü ona hep pozitif enerji vermek gerek ama dönem dönem kızıyorum Sedat'a. Gerçek olmayacak hayallerin peşinden gidiyor. Hayal ettiğinin hemen gerçekleşmesini istiyor. Aile büyükleri çağrılıyor, hesaplar yapılıyor. Kim takip edecek? Mantıklı konuştuğunuz zaman çabuk ikna oluyor. Hep zengin olmayı hayal ediyor.

- Ümidinizi yitirdiğiniz oluyor mu?
- Ş.B:
Hayır, bir gün o yatak odasının kapısını kendisinin açacağına inanıyorum. Kesinlikle olacak.

- Neyi özlediniz?
- Ş.B:
Merdivenlerden inerdi, birkaç saat parfüm kokusu geçmezdi. Sedat yaşamayı, eğlenmeyi çok severdi. Bizim evin orada bir cadde var mesela, o caddeden aşağıya son sürat giderdi. Mesela o yoldan geçerken hep Sedat aklımıza geliyor. Bu hastalıkla 11 yıldır yaşayan bir hasta yok Türkiye'de. İlk dönemlerde çok araştırıyorduk. Çin'de bir şey mi var, 'Hemen gidelim,' diyorduk. Ama şimdi, dörtbeş seneden beri artık hiçbir şeyin araştırmasını yapmıyoruz. Allah'a sığındık. Acabaların yeri artık yok hayatımızda.