kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

SARAH JESSICA PARKER (Carrie)

ÖYLE OLMADIĞINI SÖYLE: Sakın şaşırmayın 'Fashionista'lar! Ama, 43 yaşındaki Sarah Jessica Parker'ın şoke edici bir itirafı var: "Ne giydiğime gerçekten dikkat etmiyorum. Hakikaten, alışverişe çıkmıyorum." Parker, kadınların kendisini etkilemek istercesine giyindiğini vurguluyor: "Kadınlar bana gelip gelip, kostümleri için özür diliyorlar. Ben de onlara bakınca, içimden 'Ne kadar güzel göründüğünüzü bilmiyor musunuz?' diyecek oluyorum." Bir seferinde, Parker'ın 46 yaşındaki aktör eşi Matthew Broderick Balenciaga model bir paltoyu giymesini talep etmiş ve "Kendine hiçbir şey almıyorsun," demiş. Parker için, bu markaseverliğe burun kıvırmak değil. O, bunu "Çalışan bir kadın ve anne olarak, alışveriş bana uygun değil." diye açıklıyor.

PARKER'IN ESAS ADAMI: Sarah Jessica Parker'ın kabullendiği bir durum da, film nedeniyle işe dönüyor olmanın annelik sorumluluğu ve hüznünü ona yeniden anımsatması. Günde 16 saate uzanan set atmosferinin sonunda eve gidip oğlunu uyandıran Parker, kendisinin sıcak ve mutlu bir yatağı, sütü ve yiyeceği olduğu için çok sevinçli.

KOLAY İŞ: Dizinin 81 bölümü boyunca, Parker'ın değiştirdiği 81 kostüm arasında en sık kullandığı aksesuar, belli spor sahnelerinde yer bulan eski bir kemer. Parker kemere Roger adını takmış: "Onu seviyorum."