kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Şıklık detayda gizli

* Uzun ve sıcak yaz gecelerinde renk kullanmaktan çekinmeyin. Siyah klasik bir smokin tercih ediyorsanız, canlı renkte bir papyon veya cep mendiliyle tamamlayarak kıyafetinizi canlandırabilirsiniz.

* Smokin giymeniz gereken gecelerde, gömleğinizi kol düğmeleriyle tamamlamayı unutmayın. Ceketinizin içinden görünmeyeceğini düşünerek sakın kol düğmesini atlamayın.

* Ceket ve pantolonunuz tam üzerinize göre, peki ya gömleğinizin yakası? Yaka ölçüsünün önemli bir detay olduğunu sakın unutmayın. Bedeninize uyum sağlayan gömleğin yaka ölçüsü, boyun ölçünüzle alakalıdır. Bol bir yakaya papyon taksanız da hiç faydası olmaz, aman bu ölçüye dikkat.

* Saat, erkekler için en önemli aksesuar. Smokin giydiğinizde bu sofistike görüntünüzü bozmak istemiyorsanız saatinize de özen gösterin.

* Formal bir kıyafeti yine formal bir ayakkabıyla tamamlamanız gerektiğini unutmayın. Özellikle bağcıklı rugan ayakkabıların klasik bir görüntü için gerekliliği tartışılmaz. Ama genç bir görüntü için loafer ya da sneaker da deneyebilirsiniz. Ama sakın çorapla giymeyin!
Haberin fotoğrafları