kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Yazın beyaz ya da açık renkli smokinler de güzel durur.

Smokinin kadar konuş

ESRA ÇORUH
Kışın giydiğiniz siyah smokininizi yaz davetlerine giymek istemiyorsanız, önerilerimize kulak verin ve yaz davetlerinde stilinizi ortaya koyun.....
Özel davetlerde smokin giymek, erkekler için kaçınılmaz bir kural. Hatta bir tane smokininiz varsa, seneler geçse de gerektiği her yere tekrar tekrar giyersiniz; yeter ki bedeniniz değişmesin. Ama senelerdir gardırobunuzda bekleyen smokinin de modası, takım elbiselerin kalıpları gibi değişiyor. Sadece birkaç kez giyeceğinizi düşünerek yeni bir smokin almak yerine, ufak tefek değişikliklerle davetlerde çok modern ve trendy görünebilirsiniz. İşte yaz davetlerinde smokininizi konuşturmanın yolları...

RAHATLAYIN
Klasik smokininizi sürekli 'ciddi' formda giymek zorunda değilsiniz. Aynı smokini, aynı gömlek ve aynı papyonla giymek yerine bu sefer smokini rahatlatmaya ne dersiniz? Smokini ciddi havasından kurtarmak için papyon ya da kravat takmayın. Ayrıca gömleğinizin düğmelerini sonuna kadar iliklemektense birkaç düğmeyi açık kullanın. Size önerimiz kravat ya da papyon yerine, cebinize beyaz bir mendil koymanız.

MODERNİZE EDİN
Smokinin sadece siyah olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Hollywood filmlerinde Cary Grant'ı düşünün... Açık tonlardaki smokiniyle göz kamaştırmıyor muydu? Siz de smokininizde bir yenilik düşünüyorsanız, siyaha alternatif bir renk alın. Açık renklerin yaz davetleri için çok uygun ve şık olacağını da hatırlatalım. Ayrıca açık renk smokin ceketini siyah pantolonla da tamamlayarak daha spor bir hava verebilirsiniz. Bir başka detay da haki ve beyazın uyumu. Yaz davetleri için bu ikiliyi de giyebilirsiniz.

GENÇ GÖRÜNTÜ
Smokin giymenin ciddiyetinden rahatsız oluyorsanız size önerimiz smokin ceketini jean pantolonla tamamlamanız. Eğer genç bir yaştaysanız bu ikili özel davetlerin vazgeçilmezi olacaktır. Önerimiz; üst tarafta klasik görüntüyü bozmamanız. Beyaz smokin gömleği ve papyonla tamamladığınız ceket ve jean pantolonunuzu, klasik rugan bağcıklı ayakkabılarla tamamlamayı da unutmayın. Böylece görüntünüz hem genç hem de elegan olacaktır.
Haberin fotoğrafları