kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Albümden bazı şarkılar ve notlar

Candy Shop
Amerika'nın ve dünyanın ikinci bir Candy Shop'a ihtiyacı var mı? Demek ki var. Madonna'nınki 50 Cent'ten farklı olarak yüksek standartlarda, harika bir ritme sahip daha chic bir Justin Timberlake şarkısı olarak başlıyor. Gözünüzü kapatsanız Justin ortaya çıkacak ve dans edecek sanki.

4 Minutes
Justin Timberlake ortaya çıkıyor ve dans ediyor. Şarkıyı zaten ilk single olarak gayet iyi biliyorsunuz. Sonuç olarak gayet kaliteli bir şarkı. Albümün Timbaland imzasıyla öne çıkan hit'i.

Miles Away
Madonna'nın duygusal limanlara yelken açtığı bir şarkı. Ama tabii kafa bir öne bir arkaya hareketi ve hepimiz bol pantolonlar giymiş zencileriz hissiyatını hiç kaybetmeden. Bunu anlamak için gözünüzü yumun. Justin'i dans ederken hayal edebiliyorsanız, konu kapanmıştır.

She's Not Me
Albümü baştan dinleyerek geldiğinizde, ilk karşılaşacağınız ill old school (eski tarz) şarkısı (bkz Donna Summer). Bence en iyilerinden. Tamam ritmimiz hâlâ devam ediyor ve Justin hep orada, ama hissiyat biraz daha 'olduğun yerde hafifçe sallan' modunda. Sonlara doğru iyice funky... Sözlere dikkat.

Incredible
Madonna inişli çıkışlı vokalleriyle klasik RnB-hip hop sularında... Alt yapıyı bir an için unutsanız sanki Madonna 1984 yılında Like a Virgin'i söylüyor sanabilirsiniz.

Beat Goes On
Madonna'nın sesinden olmasa Groove Armada albümünde de rahatlıkla yer alabilecek bir şarkı. Kolay akılda kalan melodiler Kanye West'in de katkısıyla burada da hâkim. İkinci dakika itibarıyla hayatta en iyi bildiğiniz şarkıya dönüşüyor Madonna şarkıları.