kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ses de insanı tahrik eder

17.05.2008
- Okan Bayülgen, Cem Özer, Pakize Suda... Bir dönem partnerli işler de yaptınız ama tutmadı sanki?
- İkili olmayı çok sevmedim. İkili işlerde ben kendimi geri çekiyorum. Karşı taraf her şey onun olsun istediği için, ben ister istemez kendimi geri çekiyordum. İnsanlarla savaşma huyum yoktur. Sonuçta bu işten para kazanıyoruz, bunun ekmeğini yiyoruz. Herkes kendi işini yapsın taraftarıyım. Ama karşı tarafta ego yükselince, ben didişmek gibi ucuz bir şey yapmak yerine, kendimi geri çekiyorum.

- Haberturk'teki programınızda da birçok ilk yaşandı...
- Magazinel anlamda da çok bomba olaylar oldu. Normal habercilik açısından da oldu. Mesela, "Son gazi öldü," dediler. Onun son gazi olmadığı benim programda ortaya çıktı. Başbakan çakı taşıyordu, onun sünnet olduğu benim programda ortaya çıktı.

- Tesettürlü yazar Emine Şenlikoğlu'nu programa çağırıp, "Ses de erkeği tahrik edebilir, nasıl oldu da kocanız programa çıkmanıza izin verdi?" diye sormuştunuz...
- Onun fikirlerini çok merak ediyordum. Daha önce eşiyle tanışmasını anlatmış. Aynı yerde çalışıyorlarmış ama günah olduğu için eşi ona bakmazmış. Böyle bir adamla evleniyor ama televizyona çıkıyor. Ben de merak ettim, sordum.

- En büyük isteğiniz de Tayyip ve Emine Erdoğan çiftini yayına alıp, onlarla siyaset dışı konuşmakmış...
- Evet çok istiyorum. Ben aralarındaki aşkı merak ediyorum. Bir anne ve baba ve aynı zamanda başbakan ve başbakan eşi olarak ilişkilerini merak ediyorum. Nasıl tanıştıklarını sormak isterim.

- Tesettürlü kişilerin hayatlarına sanki özel bir ilginiz var. Onların ilişkilerini, aşklarını daha mı çok merak ediyorsunuz?
- Ama aşk her zaman merak edilir. Ben sizin aşkınızı da merak ederim. Çünkü aşk herkesin arayıp da bulamadığı bir şey. O duygu bana ilginç geliyor.

- Zaten kendinizi Kuran'a bağlı modern muhafazakâr bir kadın olarak nitelendirmişsiniz. Ne demek bu?
- Bu dönemde yaşadığım için zamane şartlarına göre yorumluyorum Kuran'ı. Sonuçta temeli, iyi, doğru, ahlaklı bir insan olmaya dayanıyor. Yasin'imi de okurum, orucumu da tutarım. Kulla Allah arasına kimse giremez. Günü geldiğinde hesabımı yaradana veririm.