kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yaşam kılavuzu

17.05.2008
Kuşatmaya az kaldı
Futbolseverlerin merakla beklediği Avrupa Kupası'na çok az kaldı. Konuyla ilgili olanlar kendi çaplarında hazırlıklara başladı. Kimi evine dev ekran plazma alırken, kimi de şimdiden bira ve cips stoklarını dolduruyor. Üzerinize bir de Avrupa Kupası temalı bir tişört giydiniz mi, her şey tamam olacak. T-box'ın Yeniçeri'li, 'Kuşatma'lı, 'Kupalı' ve 'Osmanlı Tokat'lı tişörtleri, sizi havaya sokmak için bire bir. Kırmızı ve beyaz renkleriyle de gönüllerde taht kurmaya aday olan bu tişörtleri, tüm T-box mağazalarında ve satış noktalarında bulabilirsiniz. Tişörtlerin fiyatı ise 19.99 YTL.

Saf ipek saf kaşmir...
Işıl ışıl, bol pırıltılı, hafif ve yumuşak giysilerden hoşlanıyorsanız, Silk&Cashmere'in yeni sezon koleksiyonuna göz atabilirsiniz. Markanın yeni koleksiyonunda 400'e yakın modelde, saf ipek bluz, saf kaşmir ve kombin aksesuarlar var. Moğolistan keçilerinden elde edilen saf kaşmir ve saf ipek ikisinin karışımı 'kaş ipekten' oluşan kadın ve erkekler için üst giyim ve aksesuar koleksiyonu da dikkat çekiyor. Ayrıca ev tekstili, bebek ve hatta köpek koleksiyonu da var.

Çocuklara cıvıl cıvıl tasarımlar
Minikler de modayı takip ediyor. Giyim markası Replay'in 2008 ilkbaharyaz çocuk koleksiyonu canlı renkleriyle dikkat çekiyor. Yazın sıcak renklerinin izlerini taşıyan koleksiyonda kız çocukları için tasarlanan tunikler, canlı renkleriyle cıvıl cıvıl elbiseler, uçuşan etekler bulunuyor. Küçük erkekler içinse gömlekler, bermudalar ve salopetler öne çıkıyor. Markanın farklı renk ve desenlerden oluşan ayakkabı koleksiyonu da var.

İzmir Güzelbahçe'de sokak şenlikleri
İzmir'in en eğlenceli noktalarından biri olan Güzelbahçe'de, bu akşam karnaval havasında yaşanacak bir gece düzenleniyor. Yeni Rakı tarafından düzenlenen sokak şenliklerinde, fasıl ekibinin yanı sıra dansöz ve sihirbaz gösterileri, falcılar, karikatüristler, animasyonlar ve birbirinden ilginç gösteriler yapılacak. Geceye katılanlara, 'Hayata Yeniden Bak' gözlükleri dağıtılacak. Şenlikler, 24 Mayıs Kumkapı, 11 Haziran Nevizade, 9 Ağustos Foça ve 18 Eylül Ankara Sakarya Caddesi'ndeki etkinliklerle devam edecek.
Haberin fotoğrafları