kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ömrümün sonuna dek oyuncu olmak isterim

'Asi' dizisinin 'Defne'si Selma Ergeç, sinemaya sevdalı. "Herkes sinema yapmak ister" diyen oyuncunun hedefi 60'ında da film çevirebilmek..
Antakya'da çekilen 'Asi' dizinde naif bir karakteri canlandıran model-oyuncu Selma Ergeç, "Ölene kadar oyunculuk yapmak istiyorum. Tek hayalim Helen Mirren gibi 60'ıma geldiğimde de kamera karşısına geçebilmek" dedi. Madame Figaro dergisine röportaj veren Ergeç, oyunculuk tutkusunu anlattı:

DİZİLERE TU KAKA DEMEM
* Oyunculuğu çok seviyorum. Asla dizilerde oynamaya 'tu kaka' demem ama kendini geliştirme açısından sinema çok daha iyi. Herkes sinema yapmak ister çünkü onun büyüsü çok farklı.

*
Sürekli çalışmaktan hoşnut olanlar için dizi büyük bir hediye. Beni tek zorlayan ise hobilerime vakit ayıramamak. Antakya'da kitap okuyabiliyorum ama resim yapamıyorum mesela...

EN BÜYÜK İHTİYACIM KİTAPTIR
* Bir şey yapmadığım zaman kendimi değersiz hissediyorum. Bu annemin eğitim şeklinden kaynaklanıyor. Etik olarak tıp okumaya karar vermiştim ama beni heyecanlandıran şeyin doktorluk olmadığını anlayınca bıraktım. Ailem o dönem bana deli gözüyle baktı!

*
Modelliği de çok seviyorum. Birlikte dolaştığım modellerden çok şey öğrendim. Sema Şimşek, Sedef Avcı, Cansu Dere, Ece Süken ve Ahu Yağtu, tıp fakültesinde tanıdığım dahi çocuklardan hiç farklı değil.

* Pahalı kıyafetler almam. Asgari ücretin haline bakıyorum ve pahalı şeylere para harcamak istemiyorum. Ama kitaba, filme ve hediyeye para yatırırım. Kitap benim en büyük ihtiyaçlarımdan biridir.
Haberin fotoğrafları