kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yeni çıkan albümler

Dükkan'dan çıktı albüm yaptı!
'Komedi Dükkanı'nın 'müzisyen'i Özer Atik, romantik şarkılarını 'Yok Böyle Bir Şey' adlı bir albümde topladı. Albümde, sözü ve müziği Özer Atik'e ait 10 şarkı var. Yaz akşamlarında romantizm rüzgarları estirmeye hazırlanan albümün prodüktörü ise, 'Komedi Dükkanı'nın sahibi Tolga Çevik. EMI etiketiyle raflara çıkan albüm, ünlü müzisyenlerden oluşan bir kadro ile canlı olarak kaydedildi.

İlk albümüyle 'Kime ne?' dedi
İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı mezunu Göknur, ilk albümü 'Kime Ne' ile müzik marketlerdeki yerini aldı. Bugüne kadar birçok beste ve söze imza atan, şarkıları başka sanatçılar tarafından yorumlanan Göknur, ilk albümünde tam 9 şarkıya imza attı. Genç şarkıcı, Türkçe repertuvarının yanı sıra İtalyanca, İspanyolca, Fransızca, İngilizce ve Yunanca şarkılar da söylüyor.

Zeper üç yıl sonra 'Söz' verdi!

2005 yılında çıkan ilk albümü 'Şakası Yok'la beğeni toplayan Nedim Zeper, yeni albümü 'Söz' ile yeniden dinleyicinin karşısında! 11 şarkının yer aldığı albüme; Alper Arundar, Ömer Bayramoğlu, Cüneyt Tek ve Deniz Erten gibi isimler katkıda bulundu. Albümün çıkış şarkısı olan 'Aşkın Adı'na ise, Emir Khalilzade yönetmenliğinde İstanbul Sanat Merkezi'nde klip çekildi.
Haberin fotoğrafları