kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Mayıs 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Tolgahan Sayışman dizide Berrak Tüzünataç'ın nişanlısı rolünde.

Ben dış görünüşe önem veriyorum maalesef

İLİŞKİLİ HABERLER
Ben dış görünüşe önem veriyorum maalesef
* Aşk-meşk nasıl gidiyor?
Özel hayata girmeyelim.

* Ama sette dedikodular çıkıyor...
Yok canım, sette kimseyle bir ilişkim yok.

* Genel olarak bir kadında aradığınız özellikler neler?
İnsanın yaşı ilerledikçe beklentileri de değişiyor. Benim için en önemli kavram dürüstlük. Yalan söyleyen biri, arkadaşım bile olsa biter benim için. Kalbi temiz olsun, açık yürekli olsun. İtiraf etmem gerekirse ben dış güzelliğe önem veren bir insanım. Sonuçta mankenlik mesleği nedeniyle son sekiz senemi dünyanın çeşitli yerlerinde güzel kızlarla çalışarak ya da gezerek geçirmişim. Bu noktadan sonra dış görünüme de önem veriyorum maalesef.

DENGESİZ BİRİYİM
* Birinden hoşlandığınız zaman onu etkilemek için neler yaparsınız?
Bu lafı söyleyince yanlış anlaşılıyorum ama bu konuda dengesiz bir insanım. Yani o tip bir durumda ne yapacağım tamamen o andaki moduma, o günkü enerjime bağlı. Pozitifsem, güne iyi başlamışsam ve içim enerji doluysa daha girişken olurum. Ama güne kötü başlamışsam o zaman başkadır. Ne yapacağım belli olmuyor. Bazen çok utanırım; dilim bağlanır, Bazen de bir anda cesaretimi toplayıp gidip pat diye söylerim. Bugüne kadar en çok etkilendiğim insana gidip şak diye söylemiştim; 'Maşallahınız var' demişti. Kendisi yabancıydı.

* Yabancılara karşı daha mı rahatsınız?
Çok egosantrik algılamadıkları için onlarla iletişim kurmak çok daha kolay oluyor.

* Uzun ilişki adamı diyebilir miyiz size?
Uzun ilişkileri tercih ediyorum ama şimdiye kadar yaşadığım ilişkiler kısa sürdü. O da işin ilginç kısmı. Bir ilişki olacaksa tam olmalı, uzun olmalı.

* Kendinizi evliliğe yakın hissediyor musunuz?
Hayalim evlenip, kalabalık bir aile kurabilmek. Çok sevdiğim, aşık olduğum, anne sıfatını taşıyabileceğini düşündüğüm insanla evlenmek isterim. Kız babası olmak isterim tabii.

* Aşkı nasıl tarif edersiniz?
Aşkın tarifi yok. Nereden ve nasıl geleceği kestirilemeyen, içine düşüp düşmediğinizi bile zaman zaman anlayamadığınız garip, acı ama gerçek bir duygu.