kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Yayla kebabı

Köfteleri ızgarada pişirin. Tereyağını bir tavada eritin ve içine kimyon, kırmızı biber ve karabiber atıp, karıştırın. Pideleri küp küp doğrayıp, tavaya koyun ve iyice karıştırın. Daha sonra pideleri servis tabağına alıp, üzerine yoğurdu dökün. Küçük küçük parçalara böldüğünüz köfteleri, pidelerin üzerine yerleştirin. Izgarada kızarttığınız domates ve biberleri de köftelerin yanına koyup servis yapın.

Malzemeler 4 Kişilik
*
15 adet hazır köfte
* 2 çorba kaşığı tereyağı
* 1 çay kaşığı kimyon
* 1 çay kaşığı kırmızı biber
* 1 çay kaşığı karabiber
* 2 adet pide
* 2,5 su bardağı yoğurt
* 2 adet domates
* 3 adet sivri biber