kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Nisan 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

60 bin orkide eşliğinde evlendiler

4 Nisan'da evlenen Beyonce ve Jay-Z'nin düğünü için Tayland'dan 60 bin beyaz orkide getirildiği ortaya çıktı. 'Beyaz' rengin hakim olduğu törene, 200 davetli katıldı..
Bundan tam 6 yıl önce, 2002 yılında tanışan ve tanıştıkları andan itibaren büyük bir aşk yaşayan ünlü şarkıcı Beyonce Knowles ve şarkıcı-yapımcı Jay-Z, 4 Nisan tarihinde akrabaları ve yakın aile dostlarının da katıldığı bir törenle evlendi.

400 BİN $'LIK ÇİÇEK
Ünlü çiftin basına kapalı olarak gerçekleştirdikleri düğün töreniyle ilgili detaylar da sonunda Amerikan basınında yer aldı. Jay-Z'nin New York'ta bulunan çatı katında düzenlenen tören için Tayland'dan 400 bin dolar değerinde 60 bin beyaz orkide getirtildi. 'Gelin dışında kimse beyaz giymez' inanışının aksine, törenin teması beyaz olduğu için Beyonce dahil, konukların hemen hemen hepsi beyaz ve fildişi tonlarındaki kıyafetleriyle törene katıldı. Saçlarını lüleler halinde serbest bırakan güzel şarkıcı, beyaz bir çiçekle güzelliğini tamamladı ve törende iki gelinlik birden giydi. Jay- Z'nin damatlığını ünlü modacı Tom Ford hazırladı. Gelinin ailesini de ünlü modacı Catherine Malandrino giydirdi. Nikah töreni sırasında sadece Chris Martin ve eşi Gywneth Paltrow, Kelly Rowland, Michelle Williams ve akrabaları yer alırken, nikah sonrasında davetli sayısı 200 kişiyi buldu.
Haberin fotoğrafları