kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Nisan 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Bodrum Belediye Başkanı Ağan, ilk kez bir sinema filminde rol alacak. ‘Hadi Gari Cumhur’, Bodrum’daki mal paylaşımını ti’ye alacak.

Bodrum Belediye Başkanı 'Hadi Gari Cumhur' diyecek

MEHMET ÇALIŞKAN - MAGAZİN
Harun Özakıncı; yazıp yöneteceği 'Hadi Gari Cumhur' filminde Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan'ı oynatacak. Bodrum'un renkli karakterleri de 'Dondurmam Gaymak' misali oyunculuğa soyunacak..
Muğlalı vatandaşların rol aldığı ve 550 bin kişi tarafından izlenen 'Dondurmam Gaymak' filminin gişe hasılatı, iştah kabartmaya devam ediyor. 'Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım'dan sonra oyuncu kadrosu vatandaşlardan oluşan yeni bir filmin çekimleri başlıyor. 'Hadi Gari Cumhur' adlı filmde; bu kez Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan ile yöre halkı oynayacak.

RENKLİ KARAKTERLER
'Hadi Gari Cumhur'da Belediye Başkanı Mazlum Ağan'ın yanısıra; 'Süslü' lakaplı emekli trafik polisi Celalettin Oğuztan, 'Hadi Gari' barın sahibi Hakan Aykan, emekli öğretmen Uslu Mehmet gibi Bodrum'un renkli simaları da rol kesecek. 'Hadi Gari Cumhur'u Harun Özakıncı yönetecek. Özakıncı, filmin senaristliğini ve yapımcılığını da üstleniyor. Filmin tek profesyonel oyuncusu olarak kamera karşısına geçmeye hazırlanan Harun Özakıncı, 'Cumhur' karakterini de canlandıracak.

BODRUM'A ÖZGÜ BİR ÖYKÜ
'Uyanık kayınbirader, 5 yıldızlı enişteye karşı' sloganıyla gösterime girecek olan 'Hadi Gari Cumhur'da Bodrum'a özgü bir hikaye anlatılacak. Harun Özakıncı, filmine ilham veren gerçeği şöyle anlattı: "Bodrum turistik bir belde olmadan önce yörenin tek geçim kaynağı olan zeytinlik ve portakal bahçeleri erkek çocuklara devredilirdi. Deniz kenarları da işe yaramadığı için kızlara verilirdi. 80'lerden sonra yörede patlayan turizm, kız çocukları ile evlenen damatların da kayınbiraderlerin de kaderini değiştirdi."
Haberin fotoğrafları