kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Nisan 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ferhat Güzel porselen makyaj yapmamı istiyor

* Ünlüler dünyasında kimlerin makyajlarını beğeniyorsunuz?
Ebru Gündeş bir makyaj güzeli. Kendisi aslında çirkin ama 'elmas yüz' dediğimiz yüz şekline sahip. Elmacık kemikleri çıkık, gözleri de badem. İstediğiniz her makyajı uygulayabilirsiniz böyle bir yüze çünkü makyajı göstermeye çok uygundur.

* Bugüne kadar birçok ünlüyle çalıştınız. Sizden özellikle istedikleri uygulamalar oluyor muydu?
Oluyor tabii. Mesela Hande Ataizi ile 4.5 ay çalıştım. Estetikli de olsa yüz hatları çok güzel. Çok temizdir; makyajını kusursuz siler. Önceliğini göz makyajına verir. Çekimden önceki son 10 dakikada, kalan makyajını yaptırır. Yüzünü fazla yormaz. Benden gözlerini ön plana çıkarmamı ister. Nazan Şoray da gözlerini ön plana çıkarmamı ister. Şarkıcı Zeynep'le 4 yıldır çalışıyorum. Makyaj onu gerçekten çok değiştiriyor. Tam bir makyaj güzeli. Nilay Dorsa'ya da makyaj yapıyorum. O bence makyajsız haliyle çok daha güzel oluyor.

CENK EREN SÜRMELİ!

* Çalıştığınız erkek ünlüler arasında kimler var?
Gökhan Tepe ve Ferhat Güzel var. Yüzde Ferhat Güzel kadar yoğun istekleri olan bir erkeği hiç görmedim. Normalde erkek sanatçılara çok doğal makyaj yapıyoruz. Ama Güzel'e tam anlamıyla makyaj yapıyoruz. Kaşlarını koyulaştırıyoruz, gözaltlarını açıyoruz. Normalde erkekler için kullanmadığımız porselen makyaj için kullanılan supralardan bile uyguladım ona. Yüzünün komple kapanmasını istiyor. Cenk Eren'in de gözleri sürmelidir. Dişiliği ön planda tutmayı seven çok erkek sanatçımız var.