kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Nisan 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ayşe Hatun Önal yeniden sahnelerde!

Bir zamanların vazgeçilmez mankeni, magazin basınının olaylı kadın kontenjanından biricik malzemesi, şimdilerde 'cips dünyasının son çıtırı' Ayşe Hatun Önal malumunuz kendini elektronik müziğe verdi. İkinci albümü çıkmaz dediniz, çıkıverdi (sürpriz sürpriz sürpriz oookur!). Duydum ki albümün çıkış şarkısı 'Kalbe Ben'in klibi youtube'da tıklanıp duruyormuş. Hemen biz de tıklayalım. Acaba ikinci bir 'Kırcan mı belimü, çeksene elünüü' vakasıyla mı karşı karşıyayız anlayalım. Opps! Bu kez yanıldık! Şarkı çok sağlam. Dalga geçen taş olur. Yurdumda cereyan eden en iyi elektronik müzik örneklerinden.

FAZLASINI SORMAM

Artık stüdyoda çekilen numaralardan mı, A.H.Ö'nün gecesini gündüzüne katıp vokal çalışmasından mı bilemem, üzümümü yerim fazla soru sormam çekilirim. İnanın ki Ayşe Hatun'un sesini de pek beğendim. Ya imaj? Siyah ojeler, siyaha boyanmış gözler, dalgalı saçlar, her daim 333 dudaklar ama ille de donuk bakışlı güzel ve cool kadın durumları... Hani cips dünyasının yeni çıtırı? Nerede? Klipteki uzaylılar mı kaçırdı acaba? Sanki öyle bir sorun var bu kendini arayan kızlarımızın dünyasında. Ne tutarsa onu yapalım abi sorunu... Diyelim önce bar bar gezmek, flaş! flaş! aşklarla manşetlerden inmemek, sonra mankenliği bırakıp arayışa girmek, 'çeksene elünüü' çığırırken cips çıtırlığına, oradan cool elektronik müzik kraliçeliğine oynayıvermek. Günün sonunda başarı bile yakalansa işin inandırıcılığı kalıyor mu? E kalmıyor valla.

SANKİ BİRAZ ARAK

Ayrıca belirtmeden geçersem içim şişer. 'Kalbe Ben'in yönetmen Murad Küçük imzalı klibi çok hoş, pek MTV, fevkaladenin fevkinde ama dünyaca ünlü moda fotoğrafçısı Peter Lindberg'in Milla Jovovich'le çektiği Invasion (2002 Stern Portfolio) fotoğraf serisinden kare kare arak yani... Neyse, uzun yazının kısası; korkarım bizim yönetmenler esinlenmeden rahat edemeyecekler. Köşede sıralarını bekleyenler de Ayşe Hatun'la bu kez dalga geçemeyecekler. Klibi izleyip, şarkıyı dinleyince şaşkınlıklarını gizleyemeyecekler. Bir de hatun kişi bu kez imajını benimserse, kim tutar seni Ayşeee..