kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bu bahsi kapatalım lütfen

Hülya-Gülben, Tarkan- Kenan, MahsunÖzcan, Hande Yener- Bengü derken; çok şükür yeni ikilimizi bulduk! Yarıştıralım, kapıştıralım, polemiklere doymayalım inşallah. Gülben Ergen ve Demet Akalın aynı plak şirketinden, aynı zamanda albüm çıkardı ya! Yaşasın yıldız savaşları! Saç renklerinden, kıyafetlerine, kliplerine kadar kıyaslanıyorlar. İyi de bu iki kadın birbirinden çok farklı! Demet Akalın plaj partilerinde, diskolarda konserler veren yeni tabiriyle 'disko kraliçesi'.

GÜLBEN BİR YILDIZ
Gülben Ergen; başarılı dizi oyunculuğu, doğru şarkı seçimleri, iş disipliniyle artık yerini edinmiş, sahne şovlarına ağırlık veren ve bu tip tartışmalara girmeye ihtiyaç duymadığına inandığımız bir yıldız... Şimdi neden her sabah gazeteyi açınca birinden biri laf yetiştirmiş, 'yetiştirmese de yetiştirmiş süsü verilmiş' oluyor ki? Maşallah magazin basını da son derece veriyor coşkuyu.

'HAKKINI VERİN' DERİM
Aman ne güzel! Güzel de artık dinleyiciler bu köpürtmeleri yemiyor! Kimsenin albümü bir polemikten dolayı daha fazla satmıyor. Ayrıca Gülben Ergen'in albüm tanıtım konserine gitmiş biri olarak da 'Gülben mi? Demet mi?' saçmalığına içim cızz ediyor. Haksızlık kol geziyor. Ergen ve Nihat Odabaşı müthiş bir iş çıkartmışlardı konserde... Işıklar, aynalı dekorlar, yürüyen bantlar, her şarkıya ayrı düşünülmüş şovlar harikaydı. Sevin, sevmeyin ama 'Gülben Ergen'in hakkını Gülben Ergen'e verin' derim ben. Yani bu bahsi kapatın lütfen!