kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Maçı yorumlayın...

Yeni Haber
Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Chelsea'yi Şükrü Saracoğlu'nda 2-1 yenerek tarih yazan Fenerbahçe, yarı final bileti almak için gittiği Londra'da İngiliz rakibine 2-0 yenilerek taraftarlarını hüzne boğdu.

Milyonları ekran karşısına kilitleyen maçla ilgili görüşlerinizi yazın...

* senin canın sağ olsun fenerbahçem senin buraya kadar gelmen bile yeter bizim gönlümüzde sen bu turu geçtin onları ne hale getirdiğini bütün dünya gördü korkularından yerlerde yattılar koskoca drogba hakem atısında atağa kalkmaya calıştı yani açiz duruma düşürdün buda onlara etiket olsun hepinizle gurur duyuyorum şimdi sıra ligde meydan biraz boş kalmıştı yusuflama sırası şimdi gs ve bjk de son zamanlarda sesleri fazla çıkmaya başlamıştı fener lige döndu artık kolay değil fenerden puan almak..... (ismail beğendi)

* Ben bu yenilginin ilk maçta iyi oynamamasına, rağmen fenerin aldığı galibeyetin futbol cahili belli medya yazarlarıtarafından fazla abartılıp gerçekleri görmesine engel olmasına bağlıyorum.fnerbahçenin iki maçta girdiği pozisyon sayısı belki 3-4 chelse bunun iki katı pozisyona girdi ve doğal olarak tur atladı..Ve bir mağlubiyet nasıl buakdar şerefli hale getirilebilir ? arkadaşlar biz bu yılları aşmış olmamamız gerekiyo şerefli mağlubiyetler artık olamaz olmamalı futbol tarihinde..Genede teşekkürler fenere hizmetleri için (ilker linco)

* bence buraya kadar gelmesi bile mucizeydi ama her masalın bi sonu var napalım buda fenere 100 sene daha yeter 200. senesinde avrupada kupa bekliyoruz..... (G.Slı serkan cengiz)

* 1. Semih - Kezman değişikliği yanlıştı. Yapılması gereken Deivid yerine Uğur Boral\ı oyuna almak olmalıydı. 2. Oyunda hiç bir katkısı olmayan Alex yerine de Ali Bilgin 60\ıncı dakikadan sonra oyuna girmeliydi. 3. Ancak, Zico\tarif edilemez ve anlaşılamaz bir Deivid ve Alex sevgisi olması sebebiyle, tur gitti ve yazık oldu. (kadir yıldırım)

* ben bir galatasaraylı olarak şunu sölemek isterim ki fenerbahçenin buraya kadar gelmesi bile iyi bişeydir.sevilla karşısında(bana göre şans başkalarına göre hak ede ede )kazandı fener.chelseayla eşleşince ben fenerin işinin artık bittiğini anlamıştım .şimdi herkezin akılında bi soru var fener-chelseadan daha iyi oynadı.sizlere şunu demek isterim ki güünümüz futbolunda iii oynamak yetmio günümüz futbolunda kapalı defanslara karşı gol atmak gerekio .fener işte bunu yapmadı.chelsea zaten maçın başında golü bulduktan sonra oyunu biraz rölantiyr aldı.vede bunda başarılıda oldu sizlere birşey demem gerekiosa bu chelsea liverpooluda eler.nedeni ise adamlar maçın sonun da bile maçın başındaymış gibi koşuolar.hele essienin 88de bi deparı var ki neden essien 88de depar atıoda fenerin oyuncuları 88de bitio bunu hiç düşünene oldu mu ?işte arkadaslar günümüz futbolu vede ingiltere futbolu saygılarımla.......... (sidar inal)

* gittiler elendiler geldiler. (zorro zortex)

* helal olsun fenerbahçeye buraya geldiği için ben fenerbahçeli oyunculara tşk ediyorum bize bu sevinci yaşatığınız için sizlere teşekür ederim
(fenerli bahçeli)

* Bence Fener ilk maçı at gözlüğü ile izleyip futbol bilgisi olmayan spor yazarlarının dolduruşuna geldi ve elendi... ilk maçta fenerbahçenin hiçbir varlık göstermemmsine rağmen destanlar yazıp takımı şişiren basın şimdi helal olsun,başımız dik ...vs ile olayı geçiştiriyor.nasıl helal olsun yenilginin nesi helal olsun? biz o şerefli mağlubiyetleri geride bırakttık öle olması gerekiyo siz böle yenilgiye alkış hakedilmeyn kötü futbola ve galibiyete aferin süpersiniz dedğiniz sürece biz bir adım ileri gidemeyiz.İki maçta toplam fenerbahçe pozisyonu 3-4 chelsea bunun iki katına sahip.. ee doğal olarak eleniyorsunuz...zicoyada bir çift lafım olacak: hala yabancı kısıtlamsından bahsediyorsun sahada kaç türk vardıki zaten ? zico çıkardığın kötü kadroya bahane arama...Genede fenerbahçeye teşekkür ederim bizi buralara kadar tv başında tuttuğu için.... (turco loco)

* fenerbahçe zaten buraya kadar şansının yardımıyla yani tesadüf olarak geldi ne sevilla eski sevilla nede chelsea eski chelsea bakıyorsunuz chelsea dökülüyor herkesin yorumu aynı chelsea çok kötüydü peki kötü olan takım kazanıyorsa o zaman fenerbahçe daha kötü demektir 2.0 yeniliyorsun sonrada chelsea elimizden kaçtı diyorsun bu chelsea\kasımpaşa bile yener bazı gazetelerde şu komik yazı var delikanlı gibi elendi bu ne demek şimdi hani birzamanlar ingiltereden 8 yiyorduk sonrada şerefli yenilgi diyorduk ligde şampiyon olamayıp 2. olunca şerefli 2.lik diyorduk işte fenerbahçe de bu yolu deniyor bahane bahane kadroda 10 yabancın var yinede başarı yok fenerin bu geldiği yere GS yıllar önce gelmişti ama tek fark var GS bu kadar abartmamıştı fenerbahçe ezikliğin verdiği psikoloji ile davranıyor bence ortada başarı değil başarıyı egale etme var yani GS başarmıştır FB egale etmiştir nerden bakılırsa bakılsın GS daha başarılıdır galatasaray çeyrek finalde R.madridi 3.2 yenmişti başarı budur. (erol kır)

* o sayfa tamam lige dört elle devam.sağlık olsun (mustafa özkan)

* Şanlı Cimbomun başarılarına ulaşabilmek niçin biraz daha gayret bakalım.Belki yetişirsiniz.fbnin şamp.lig.de puansız ve golsüz rekorunu daha hiç bir takım kıramadı.Sadece hatırlatırım.Saygılarımla.... (M.Gürel Yardım)

* işin açıkçası ben dün böyle bir chelsea beklemiyordum fb biraz daha şanslı olsa stamford bridge\Şn turla ayrılabilirdi bir gs\olarak ezeli rakibimiz ebedi dostumuz fb\bu başarısından dolayı kutluyorum. Keşke şu ingilizleri haddini bildirseydik. Tebrikler fb
(nuri üzümcü)

* Fenerbahçeyi alex ve zico eledi nedeni alex sahada gezindi zico kadroyu yanlış yaptı.birde alex le hagi ye kıyaslıyorlar allah için maça tekrar bakın ve sonuna kadar alex i izleyin inanın mahalle takımında oynatmazsınız yazık oldu fenerlilere. sanki avaraj fenerde gibi ağır çekim hareketler koşmama nedir bı alex kim bundan çıkar sağlıyor anlamıyorum. (MUAMMER PEKER)

* yhaaa fener yenildi amaönemle olan maça katılması maçı yenemedi biiz üzüdü ama fenere çok üüzldüm çünkü fener bahçeliyim seviyorum takımı yensin yenmesin hep yanıdayıoz fener (melek güler)

* bence yapılması gerekeni yaptık tabi turu istiyorduk ama biraz güç biraz tecrübe onları bir üst tura çıkardı ama önümüzdeki senelerde daha ileri gidecegiz Allah\ın izniyle. saygılar (akif coşkun)

* fenerbahçeye baktığımız zaman,defansı iyi işliyor ve takım olarak savunma yapmayı öğrenmiş gibiler..gibiler dedim çünkü bazı zaafları var özellikle yan toplarda..3.dakikada gol olduğu zaman ben gol olmadan önce bu top gol olacak dedim..bunun rakibin forvetiyle alakası yok direk kale önüne sert top kesiyorlar ve o top kime çarparsa çarpsın gol oluyor..fenerbahçenin bu maçtada belli olduki iki tane güçlü atletik hızlı çalım yeteneği olan forvet oyuncularına ihtiyacı var ve bu forvetler dünyaca ünlü olmalı..artı orta sahaya güçlü esien gibi çok koşan biri alınmalı..semih ve kezmanla fener bahçe bu rakiplere gol atamaz..Ve dünkü maçta özellikle tüm serbest vuruşların alex tarafından kullanılması çok yanlış özellikle sağ ayaklı bir sertbest vuruşçu direk kale önüne doğru kesmeliydi topları..çünkü serbest vuruşlar hep sağ taraftan kullanıldı ve alex topu hep dışarı doğru kesti..BU chelsea liverpola direnemez çünkü liverpool komple bir takım..fenerbahçe tarihi kaçırdı..acil forvet lazım.. (taner bulut)

* ilk devre semihin ve colin kazımın oynaması büyük hataydı.sistemi bozdu zico.istanbuldaki gibi yapsaydı kesin elerdik.ama yinede canı gönülden kutluyorum hepsini. (EROL ÇAKIR)

* bir fenerli olarak sezon başında fenerin bize bu kadar sevinç yaşatacagını düşünemezdim burdan tüm takımı kutluyorum,çünkü inter i yenmek gruptan çıkmak sevilla yı elemek hiç kolay degildi bunlara ek olarak chelsea yı yendik.başarılarımızı küçültmek isteyenler hep rakiplerimizin gününde olmadığını söylesede bence onları oynatmayan fenerbahçe idi seneye artık final olmazsa yarı final bekliyoz hep iyi oynayıp kaybedelim gücümüzü görsün avrupa.şimdi bekle bizi süper lig biz geliyoruz.... (ibrahim çopur)

* neden depar atıp birebir koşularda çoğunlukla geri kalıyoruz. eskiden açık ara geri kalıyorduk şimdi biraz daha iyi durumdayız. lakin yeterli değil görünüş öyle UĞUR BORAL gibi koşanlar gerekli MİLLİTAKIM için de geçerli bu görüş FENER DE CHELSEA DE İLK DAKKALAR GOOL PLANI YAPTI DOĞRU PLAN TUTTU YALNIŞ KAYIPTA KARŞILAŞMANIN BAŞINDA RISAK ALMAK PAHALIYA MAL OLDU.. (baydal kaya)

* alabilirdik maçı aslında... biraz şansızlık diyelim,birde gözardı edemeyeceğimiz hakemin taraflı olmasıydı. ama fenerbahçenin mücalesiyle dünyanın en iyi takımının gözünü korkutmak takdire layıktı.dün ki maçta savaşçı ruhunu teslim etmediler. gönülden tebrik ederim güzel seyirler için (emine duran)

* bence maçta fenerbahçe daha güzel oynadı fakat şan bizden yana değildi sağlık olsun fenerbahçeli oyun cuların kendini üzmmemesi gerek onlara bıravo ve buraya kadar geldikleri için sonuçta morraleri üzmmemek gerek nasıl olsa inşallah 4 hafta sonra fenerbahçe süperligte tekrar şanpiyon olup şanpiyonlar ligine giderek göstermiş olduğu başarıya daha çok güçlü olup daha iyi bir mevkide yer alır (murat akın)

* Öncelikle, Türkiye\yaşattığı mutluluk ve gurur için Fenerbahçe\teşekkür ediyorum ve \sayılır bu yolda mağlup\diyorum. 2. Ancak, Fenerbahçe\dün akşam Zico\kenar yönetimindeki yetersizliği sebebiyle elendiğini söylüyorum. 3. 60\ıncı dakikadaki Kezman - Maldonado değişikliği yanlıştı. Güçsüz Kezman\ın bu takımda yeri yok. Maldonado basit ve garantili oyunuyla Aurelio ile birlikte orta sahanın kalesi durumunda. Hiç koşmayan Alex\bıraktığı boşluğu kapatıyordu Maldonado. 4. 75\dakikadaki Uğur - Semih değişikliği de yanlıştı. Sahada varlık gösteremeyen Deivid çıkıp Uğur girmeliydi. 5. 89\dakikadaki Wederson - Ali Bilgin değişikliği ise evlere şenlikti. Zico herhalde 1-0 önde olan takımın Fenerbahçe olduğunu zannedip zaman geçirmek istedi. Ali Bilgin\60\ıncı dakikada sahada ruh gibi gezen Alex\yerine oyuna girmesi gerekiyordu. 6. Zico bu zayıf kenar yönetimiyle gelecek sezon Fenerbahçe\Avrupa kupalarında götüremez. Yazık oldu Fener\(Kadir Yıldırım)

* sonucta turk takımı ıcın avrupada boy gostermekte bı basarı.top yuvarlak saha düz...sonucta kazanmakta var kaybetmekte.kendı evımızde yendık sonucta.o gozlerde buyutulen chelsea yı de gorduk...o kadar basarılı bı futbolu yoktu bence.tum fenerbahcelılere sevgılerımı gonderıyorum.ne olursa olsun bız hep yanınızdayız... (aycan togan)

*
aleks\\\\\\\\\\\\\\\\üyük futbolcu olduğunu söyleyenler, bi daha düşünün... (erkan ak)

* Tesekkürler FENERBAHCE!Bence Fenerbahce bu yil icin Avrupa`da son derece basarili oldu ve önümüzdeki yillarda daha fazla basarilar kazanabilecegini ve cok büyük bir kulüp oldugunu tüm dünya ya ispat etti.Türk Milletine yasattigi gurur icin binlerce tesekkürler,darisi diger Türk Takimlarinin basina. (Timur Bozkurt )

* Fenerbahçeyi candan kutluyor,tüm kademedeki emeği geçenleri tebrik ediyorum, bizlere bu gururu yaşattıkları için. (HİKMET FARUK ÖZCAN)

* benim görüşüme göre zico harakiri yaptı kazım ve maldonado yla başlaması fenerbahcenin oyun planını alt üst etti sol tarafta uğur boralla başlaması gerekirdi maldonadoyu alıp selcukla devam edecekti ama şu bir gercekki fenerbahcenin çok sağlam özellikli forvete ihtiyacı var alex bizi gene şaşırtmadı her zamanki gibi ortalarda yoktu (Yalçın Yılmaz)


* ben bir galatasaylı olarak zico\\\\\\\\ısrarını esefle kınıyorum.alex\\\\\\\\ürkiye liginde nasıl oynadığı malum,ama şu bir gerçekki fenerbahçe avrupa maçlarında alex\\\\\\\\ığında otomatik olarak sahaya 10 kişi çıkıyor ve buna rağmen zico ısrarla onu veya gününda olmayan kezmanı oyunda tutuyor ve bu ısrar fenerbahçeye pahalıya patlıyor.sizce yanlışmı düşünüyorum.herkese selamlar (can efekan)

* yaşatılan bu güzel gurur için teşekkürler FENERBAHÇE (songül yılmaz)

* Bence bu macı yüzde yüz alabilirdik ama zico nun ilk 11i katletmesi nedeni ile macı resmen ingiliz ekibine armagan ettik anlamıyorum neden şimdiye kadar buraya kadar geldigin 11i bu saatten sonra böyle önemli bir macta ne diye değiştirirsin büyün türkiye biliyor örnek semihi lig macında bile kolay kolay ilk 11 de başlatmzsın bu macta başlatman büyük hata herkes biliyor semih son 20 dak daha faydalı oldugunu bence chelsea başkanının zico ya tşk etmesi lazım... (faruk yürümez )

* fenerbahcemız elensede chelseanın orda dustugu durumu hepımız gorduk ıcımız rahat yenseydıkhak eden kısıturu gecıcektı ama chelsea cırkeflıgı ıle yatıp kalkmayarak buyuk takım mı yoksa ezılen takım mı ızlenımı bıraktı bunu takdırını kamuoyuna bırakıyorum (mehmet asar)

* once saygılar sunarak baslamak ıstıyorum degerlı buyuklerıme fenerbahceye gelınce chelsea bugun oynamadı degıl fenerbahceyı kendı yarı sahasında hapsedıp ıkı pozızyonvererek top yaptırtmayarak su turkıyedekı yabancı sınırlandırılmasını kaldırın dedı fener kotumu oynadı fener haddını bılerek oynadı kısmen dogrusunuda yaptı herseye ragmen seneye mehmet topuz gokan unallı almakla bu ıs olmaz yabancı sınırının kaldırılması dılegıyle (murat DEMIR)

* merhaba ben beşiktaşlı olarak konuşuyorum fb nin bu tattırdığı için teşekkür ederim benin tek diyeceğim fb elenmedi elettirildi kezman ne kadar forsuzda olsa onla başlamalıydı bence yani bunu sadece benim fikrim değil celsinin eski teknik adamıda söylüyo daha ne diyeyim keşke biz çıksaydık (GÖKHAN KOÇAK)

* bence fener burayakadar gelmiş bundan sonrasını bizde isterdik ama olmadı bir fenerbahçeli olarak üzüldüm ama napalım dengimiz bi takım deyildi diye kendimi yatıştırıyorum ama bu geçerli bi neden deyil cünkü şükrüsaracoğlu sıtadında 2-1lik üstünlük kurmayı başardık ama şimdi yolumuza bakıp ligte şampiyon olup bida cıkıp busefer yarı final yada final görmeliyiz artık şampiyonlar liginde daha ileri daha ileri olmalı hedefimiz galata saray gibi cıkıp bikere sonra bidaha geldi noktaları rüyasında bile görememek bize yakışmaz (alimert yavuz)

* Fenerbahçe\ün gece çok iyi oynadı. Şans bizden yana değildi. Biraz şans olsa girdiğimiz 3 pozisyondan biri mutlaka gol olurdu. Chelsea gibi bir takım bizden korktu. Onlara o korkuyu yaşattığımız için mutluyum. FB\ç bir oyuncusu avrupa maçlarında yerde kıvranmadı. Zamana oynamadı. Drogboya yakışmayan hareketler sergiledi. Gelecek yıl en azından yarı final oynacağımıza eminim. Güçlü yıldız bir forvet alırsak elemeyeceğimiz takım olmaz. Futbolcuları teknik heyeti yönetimi kutlarım. (Özkan Hüseyin Dağıdır )

* ben galatasaraylı olduğum halde fenerbahçenin elenmesine gerçekten üzüldüm ama yinede buraya kadar gelebilmeleri büyük bir başarıdır zaten fenerbahçe oynadığı futbolla ne kadar kaliteli bir takım olduğunu ve daha iyisini yapabileceğini kanıtladı (ismail mutlu )

* fener elinden geleni yaptı saglık olsun (süleyman karayilan)
Puan Durumu
  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
1 Fenerbahçe 29 20 6 3 63 29 66
2 Galatasaray 29 19 7 3 52 20 64
3 Sivas 29 19 4 6 47 22 61
Tümünü göster...
4 Beşiktaş 29 19 4 6 46 29 61
5 Kayseri 29 13 9 7 45 27 48
6 Trabzon 29 12 5 12 39 36 41
7 Denizli 29 11 6 12 37 38 39
8 G.B. Oftaş 29 9 9 11 28 30 36
9 Ankaragücü 29 9 9 11 30 36 36
10 İ.B.B. Spor 29 9 8 12 39 37 35
11 Gaziantep 29 9 8 12 32 41 35
12 Bursa 29 8 10 11 29 33 34
13 Ankaraspor 29 8 9 12 29 33 33
14 Konya 29 8 5 16 30 59 29
15 G.Birliği 29 7 7 15 38 45 28
16 V.Manisa 29 6 8 15 37 52 26
17 Ç.Rize 29 6 8 15 29 53 26
18 Kasımpaşa 29 6 4 19 20 50 22
Haftanın Maçları
29. Hafta
 Trabzon 2  
  Denizli 0  
 G.B. Oftaş 0  
  Kasımpaşa 1  
 Fenerbahçe 2  
  Kayseri 1  
 İ.B.B. Spor 0  
  Ankaraspor 1  
 Sivas 1  
  Beşiktaş 2  
 Gaziantep 2  
  Ankaragücü 1  
 Bursa 1  
  V.Manisa 0  
 Ç.Rize 2  
  Konya 2  
 G.Birliği 0  
  Galatasaray 1  
Haftanın Maçları
30. Hafta
 Beşiktaş G.B. Oftaş Cuma 20:00  
 Denizli İ.B.B. Spor Cumartesi 15:00  
 G.Birliği Gaziantep Cumartesi 15:00  
 Galatasaray Trabzon Cumartesi 19:00  
 V.Manisa Ankaragücü Pazar 15:00  
 Konya Bursa Pazar 15:00  
 Kasımpaşa Ç.Rize Pazar 15:00  
 Kayseri Sivas Pazar 15:00  
 Ankaraspor Fenerbahçe Pazar 19:00