kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Gülben Hülya'nın sahnesini kaptı!

Esin ÖVET
Hülya Avşar ile Gülben Ergen arasındaki rekabet bir türlü bitmiyor. Geçen yıl Hülya Avşar'ın sahne aldığı Kıbrıs'taki otel bu yıl Gülben Ergen'le anlaştı. Hem de çok daha fazla paraya... ..
Hülya Avşar ile Gülben Ergen arasında yıllardır yaşanan rekabet, uzun süre magazin dünyasını meşgul etmişti. Ama son bir yıldır ikilinin arasındaki rekabet ve çekişme sona erdi gibi görünüyordu. Gerçeğin böyle olmadığı ise geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı.

'Dadı'yı da kaptı
İkili ilk kez 9 yıl önce 'Dadı' dizisinde karşı karşıya gelmişti. 'Dadı'nın başrolünü Avşar'ın elinden alan Ergen, daha sonra ünlü oyuncuyla sıkı bir rekabete girmişti. Ergen'in son hamlesi ise Avşar Kızı'nın sahnesini kapmak oldu. Geçen yıl, Kıbrıs Kaya Artemis Otel'de Hülya Avşar ile Özcan Deniz dönüşümlü olarak sahneye çıkıyordu. Bu yıl da aynı kadronun programa devam edeceği sanılıyordu. Ama otel yetkilileri bu yıl, Özcan Deniz'le birlikte Hülya Avşar yerine Gülben Ergen'le anlaşma imzaladıklarını söyledi. Sanatçıların isteği üzerine otel yöneticileri, Deniz ve Ergen'in ne kadar para alacaklarını açıklamıyor. Fakat Gülben Ergen'in, Hülya Avşar'dan çok daha fazla para aldığını söylemekten kaçınmıyor.
Haberin fotoğrafları