kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Mart 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Cüneyt Arkın, eski film afişleri sergisini de gezdi.

Rambo ok atmayı benden öğrenmişti

Özlem AVCI/MAGAZİN
Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema TV Bölümü'nün düzenlediği 'Türk Sineması Sevgi Günü' töreni Safa Önal'ın yönettiği 'Hicran Sokağı' adlı sinema filminin ünlülerini ağırladı.

GENÇLER ÇOK GÜLDÜ
Cüneyt Arkın, Hülya Koçyiğit, Müjdat Gezen, Ayla Algan ve yönetmen Safa Önal'ın plaketle ödüllendirildikleri etkinliğe; Cüneyt Arkın'ın esprili sözleri damgasını vurdu. Arkın, "Biz başrolü paylaştığımız bayan arkadaşlarımıza yan gözle bakmazdık. Onlar bizim ailemiz, namusumuzdu" dedi. Usta oyuncunun "Rambo'ya ok atmayı ben öğrettim" açıklaması ise öğrencileri çok güldürdü. Yaptığı konuşmada, gençlerin Türk tarihinin ayrıntılarını bilmesi gerektiğini vurgulayan Cüneyt Arkın, şunları söyledi:

BELDEN AŞAĞI MI?
"Geçmişini bilmeyen toplum geleceğini bilemez. Gençlerin tarihimize sahip çıkması gerekir. Amerika'nın var olmasında Hollywood'un etkisi büyüktür. Rambo, ok atmayı benden öğrenmiştir." Arkın, bir öğretim üyesiyle yaşadığı ilginç diyaloğu da anlatarak, üniversiteli öğrencilerini kahkaya boğdu. Usta oyuncunun "Öğretim üyesi bana 'Fonksiyonların devam ediyor mu?' diye sordu. Ben de ona 'Belden aşağı mı, belden yukarı mı?' diye sordum" sözleri alkış yağmuruna tutuldu.
Haberin fotoğrafları