kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Mart 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Demet karizması çizilmesin diye ped reklamını reddetmiş!

Bülent İPEK
'Dans Et' adlı son albümü ile çok konuşulan Demet Akalın, kendisine gelen kadın pedi reklam teklifini 'karizmam çizilir' endişesiyle reddettiğini açıkladı..
Demet Akalın, piyasaya yeni çıkan albümü 'Dans Et' ile popülerliğini korurken Gülben Ergen ile satış yarışını da devam ettiriyor. Önceki gün Radyo Tatlıses'te bir programa katılan Demet Akalın, ilginç itiraflarda bulundu.

KAYIP KOSTÜM
Gördüğü ilgi nedeniyle kendine olan güveninin arttığını söyleyen sanatçı, gelen birçok reklam filmi teklifini reddettiğini söyledi. Akalın, "Kadın pedi reklam teklifi aldım ama biraz karizma çizdirici bulduğum için kabul etmedim" dedi. Demet Akalın, klip çekiminde kullandığı ancak konser günü ortadan kaybolan aynalı elbisesinin bulunamadığını ve bu yüzden asistanının işine son verdiğini ve böyle hataları affetmeyeceğini de söyledi. Bu arada aynı dönemde albüm çıkartarak yarışa giren Demet Akalın ile Gülben Ergen rekabeti hem satış hem radyo listelerinde devam ediyor. Gülben Ergen de Demet Akalın gibi radyolara konuk olarak atağa geçmeye hazırlanıyor. Ergen bugün iki radyoya birden konuk olacak.