kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İyi yolculuklar çaylar şirketten lezzetinde 5 şarkı

İLİŞKİLİ HABERLER
İyi yolculuklar çaylar şirketten lezzetinde 5 şarkı
She & Him - I Was Made For You: Bir kız ve bir erkek. Şu sıra müzikte yeni yükselen akımlardan biri, 60'lardan fırlamış gibi durmak. Ve bunu çok iyi başarıyorlar.

Sakin - Kırmızı Oda: Hayat isimli ilk albümlerinden şu sıra en fazla beğendiğim şarkı. Sakin, albümü çıkmadan hayran kulübü olan ender gruplardan. Hem yerli, hem de acayip İngiliz bir halleri var. Müzikte güzel bir karışım.

The Kooks - Always Where I Need to Be: 20'lerin başındalar ve ikinci albümleri ilkinden bile güzel. 19 yaşında ilk albümünü yapıp Rolling Stones ile turneye çıkmış bir grup Kooks. Bu şarkı tam yolluk.

Vampire Weekend - Walcott: Blake's Gotta New Face: Brooklyn'li grupların iyi tarafı steril olmamaları. Her türlü etkiye, renge ve melodiye açıklar. Bu şarkıyı sevmemin nedeni melodisinin eski Yeşilçam filmlerindeki Türkçe şarkılara benzemesi...

MGMT - Kids: Çok değişik bir psikolojisi var. Otobüste uyuruz ya hani okula, işe giderken böyle tatlı tatlı, onun gibi. Bir süre dinleyince bir dakika ya n'oluyo, nereye geldik, ben durağı kaçırdım mı, burası neresi tarzı bir hislenme oluyor...