kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Şirket haberleri

Wings Business kullanımda
Akbank, Wings Business kartı hizmete sunduğunu açıkladı. Kartın kullanıcılarının temsil, seyahat, ağırlama gibi tüm şirket harcamalarından mil puan, Wings üye işyerleri ve uçuşlardan ekstra mil puan kazanabilecekleri kaydedilen açıklamada, çalışanların şahsi harcamaları ve şirket harcamalarını birbirinden ayırarak kolaylık sağlanacağı bildirildi. Şirketlerin kazanılan mil puanlarla özel jet ya da helikopter kiralayabilecekleri de belirtildi.

Kaplan, BKM'nin Başkanı oldu
Zafer Demirarslan'dan boşalan, Bankalararası Kart Merkezi(BKM) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, Yapı Kredi Bankası Kredi Kartları ve Tüketici Kredileri Yönetimi Pazarlama Grupları Başkanı Hakan Kaplan'ın atandığı bildirdi. Açıklamada, Kaplan'ın bankacılık kariyerine 2001'de Yapı Kredi'de başladığı belirtildi.

Çimsa'nın ihracatı % 36 arttı
Çimsa, 2007'yi ciro ve net kârda yükselişle kapadığını bildirdi. Şirketin yurt içindeki kapasite artışları ve yatırımlarının yanı sıra yurt dışındaki terminalleri ile ihracatında geçen yıla oranla, yüzde 36 artış sağladığı belirtirken, 112 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdiği vurgulandı. Çimsa Genel Müdürü, Mehmet Hacıkamiloğlu, "Performansımız sürdüreceğiz"
dedi.

Vakıf Emeklilik 2007'yi kârlı kapattı
Vakıf Emeklilik Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Beyazıt, "2007 sonunda sermaye kârlılık oranımız yüzde 79'a, özkaynak kârlılık oranımız ise yüzde 27'ye yükseldi" dedi. Genel Müdür Yusuf Yeşilırmak ise, şirketin Birikimli Hayat Sigortası bulunan sigortalılarına YTL cinsinden yüzde 18.51 kazanç sağladığını belirtti.