kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
İşkence ederken kullandığı bazı metal eşyalar evde bulunan İsmail T. cezaevinde.

Tecavüz etti, üstünde sigara söndürdü

Mehmet BONCUK SABAH
Gaziantep'te 3 yaşındaki üvey oğlunun vücudunda sigara söndürüp köprücük kemiğini kırdığı ve tecavüz ettiği belirlenen İsmet T. tutuklandı..
Gaziantep'te hurdacılık yapan İsmet T., (44) imam nikâhlı eşinin 3 yaşındaki oğlunun vücudunda sigara söndürüp tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Cani üvey babanın, talihsiz çocuğun makatında bile sigara söndürdüğü ortaya çıktı. Şehitkamil ilçesinde yaşayan 41 yaşındaki Güllü T. bir yıl önce eşini kaybetti. Üç yaşındaki oğlu M.T. ile ortada kalan genç kadın, çareyi hurdacılık yapan İsmet T. ile imam nikâhı kıymakta buldu. Ancak, İsmet T. bir süre sonra genç kadını dövmeye başladı. Talihsiz kadın, çocuğu için dayağa katlandı. Ancak, cani koca küçük çocuğu da dövmeye başladı. Bununla da yetinmeyen üvey baba, iddiaya göre talihsiz çocuğa işkence yaparak vücudunda sigara söndürdü. Sonunda dayanamayan genç kadın da, polise başvurdu.

HERYERİNDE YANIK İZİ
Hemen harekete geçen polisler, üvey babayı gözaltına alırken, talihsiz çocuğun annesi de Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan incelemelerde bacaklarında, kalçalarında, hatta makatında bile sigara söndürüldüğü ve köprücük kemiğinin de kırıldığı belirlenen küçük M.T.'ye, tecavüz edildiği de ortaya çıktı. Anne Güllü T.'nin polise verdiği ifadede, İsmet T.'nin kendisine ve oğluna sürekli işkence yaparak, "Oğlunu da senin gibi yapacağım. Büyüdüğünde o da senin gibi önüne gelenle düşüp kalkacak" dediğini söylediği belirtildi.