kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Mart 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Justin, Hudson'la yine kaçamak yaşadı!

Ünlü şarkıcı Justin Timberlake'in Kate Hudson'la yine bir kaçamak yaşadığı söyleniyor. Sevgilisi Jessica Biel'in yeni film çekimleri için Londra'da bulunmasını fırsat bilen ünlü şarkıcı, daha önce de birçok kez kaçamak yaşadığı Kate Hudson'la görüşmeye tekrar başladı..
Şarkılarıyla olduğu kadar çapkınlığıyla da adından söz ettiren Justin Timberlake'in adı yine ihanet söylentilerine karıştı. Ünlü aktris Cameron Diaz'la 4 yıl ilişki yaşadıktan sonra aralarının bozuk olduğu dönemde teselliyi Kate Hudson'da arayan Timberlake'in yine güzel aktrisle görüşmeye başladığı söyleniyor. Yaklaşık 2 yıldır Jessica Biel'le birlikte olan Timberlake, sevgilisinin yokluğunu fırsat bildi. Birkaç aydır yeni filminin çekimleri için Londra'da bulunan Biel harıl harıl çalışırken, Timberlake de bu sürede Kate Hudson'la görüşüyor. Geçtiğimiz haftalarda New York'ta öğle yemeği yerken görülen çiftin samimiyeti gören herkesin dikkatini çekti.

TANINMAK İSTEMEDİLER
Life&Style dergisinde çıkan habere göre; tanınmamak için şapka takan Timberlake, restorana Hudson'dan önce gitti. Birkaç dakika sonra Timberlake'in yanına giden Kate Hudson'ın da dikkat çekmemek için özensiz giyindiği belirtildi. Restoranı sarmaş dolaş terk ettikleri söylenen ikilinin geceyi Hudson'ın evinde geçirdikleri iddia edildi. Bu olay ertesinde yine bir gece kulübünde birlikte eğlendikleri söylenen ikilinin öpüştükleri bile ifade ediliyor. Adı Kate Hudson'la aşk dedikodularına karışan Justin Timberlake için bu ilk değil. Daha önce Cameron Diaz'dan ayrılma aşamasına geldikleri dönemde de Kate Hudson'la yakınlaşan ünlü şarkıcı, bu konuda konuşmaktan her zaman kaçındı. 2006 yılına girerken yılbaşı gecesini de Hudson'la geçiren Timberlake, Jessica Biel'le birlikte olmaya başladıktan sonra Hudson'ı hayatından çıkarmıştı. İkili, şimdilik çıkan bu söylentilere yorum yapmamayı tercih ediyor.
Haberin fotoğrafları