kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Mart 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Az makyaj yapıp, çok mücevher takacağım!

Hollywood'un olgun güzeli Sharon Stone: Artık 'Temel İçgüdü' filmindeki 32'lik güzel olmadığımı biliyorum. 50 yaşından sonra daha az makyaj yapıp, daha çok mücevher takmaya karar verdim. Yeni yüzümle yüzleştim..
Dün 50 yaşına basan, 10 Mart 1958 doğumlu Hollywood starı Sharon Stone, seksi ve sağlıklı görüntüsünün sırlarını anlattı. Anne ve babasının güzel insanlar olduğunu belirten Stone, "Şimdiki görüntümde genlerimin iyi olması çok etkili. Ayrıca sigara içmem, alkol ve kahveyi de çok nadir kullanırım" dedi. Sharon Stone; yaşlılık ve estetik üzerine görüşlerini anlatırken, Harpers Bazaar dergisinden Alexander Parnass'a güzellik sırlarını da verdi.

ŞİŞMAN OLMAK HİÇ İSTEMEM

* Cildiniz kusursuz görünüyor... Ona nasıl bakıyorsunuz?
Cildimi temizlemek için MAC Wipes temizleme mendilini veya Shiseido'nun temizleme suyunu kullanıyorum. Ardından da Dior Capture Totale ürünlerini sürüyorum. Hepsi bu kadar. Hızlı ve kolay!

* Cilt bakımı falan yaptırıyor musunuz?
Hayır. İnsanların yüzüme dokunmasından fazla hoşlanmıyorum.

* Estetik cerrahi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Eğer estetik ameliyat olmak istiyorsanız, gidin yaptırın. Eğer istemiyorsanız yaptırmayın. Bütün insanların benim yaptırdığıma inandıkları şeyleri gerçekten yaptırmış olsaydım; ameliyat odasından hiç çıkmamam gerekirdi! Belki sadece hoş görünüyorumdur ve bu benim doğal halimdir. Buna inanmak neden bu kadar zor anlamıyorum. Ben kendimi her şeyimle olduğum gibi kabul ediyorum.

GERÇEKLERLE YÜZLEŞMELİYİZ

* Çok incesiniz... Bunun için yaptığınız özel bir diyet var mı?
Şişman olmak istemiyorum. Bu yüzden kilo aldığımı anladığım anda yediklerime dikkat etmeye başlıyorum. Vücut tipim ince ve bu konuda şanslı olduğumu düşünüyorum. Tam bir çay tutkunuyum. Vücudu arındıran 'Sunrider Calli' adlı bir bitkisel karışım var, ondan çok içiyorum. Sarhoş olma hissini sevmediğim için sert içkilerden pek hoşlanmam. Ama akşam yemeğinde bir kadeh şarap içmekten keyif alıyorum.

* Spor yapıyor musunuz?
Sadece şişmanlamamı engelleyecek kadar. Formda kalmak için üç küçük çocuğumun peşinde koşturuyorum. Düzenli egzersiz yaptığımı söyleyemem. Vücudumun istediğim gibi olmadığını fark ettiğimde, biraz daha fazla hareket etmeye başlıyorum. Arabayı kapıya daha uzak bir yere park ediyorum, asansör yerine merdivenleri kullanmaya başlıyorum. Bu tip küçük şeyler bile fark yaratıyor.

* Yaşlanmak sizi korkutuyor mu? Bunu hiç düşünüyor musunuz?
Evet. Bazen aynanın karşısına geçip, yüzüme bakıyorum ve kendime; 'Artık çok daha yaşlısın ve tamamen farklı görünüyorsun. Aynı saç modelini, aynı makyajı yapmaya, aynı mücevherleri takmaya devam edemezsin' diyorum. Sahip olduğunuz yüzün, eski yüzünüz olmadığı gerçeğiyle yüzleşmelisiniz. Ben artık 'Temel İçgüdü' filmindeki o 32'lik güzel değilim. Saç çıtçıtlarından ve postişten de vazgeçmeye karar verdim. Artık uzun saçlarla işim olmaz! Artık daha az makyaj yapıp, daha çok mücevher takacağım. Daha büyük, daha cesur parçalar; büyük küpeler, gösterişli gerdanlıklar, kocaman bilezikler kullanacağım. Paloma Picasso gibi güçlü görünen kadınlardan ilham alıyorum.
Haberin fotoğrafları