kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kocası erken boşalan kadın seksten soğuyor

CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR. CEM KEÇE
06.03.2008
Eşi erken boşalan bir kadının zamanla cinsellikten soğuması ve cinselliği bir görev gibi algılaması sık görülen durumdur. Bu çiftlerin iyileşmek için birlikte cinsel terapi görmesi gerekir..
Çok hırslı, kontrolünü çabuk kaybeden ve sinirli bir erkeğim. 34 yaşındayım ve 6 yıllık evliyim. Eşimle tatminkar bir cinsel yaşamımız yok. Eşim isteksiz ben ise erkenden boşalıyorum. Ne yapabiliriz? A.D./ Samsun

Erken boşalan erkeklerin genellikle kolay aldatma, genelev alışkanlığı, çapkınlık, hızlı yemek yeme, hızlı araba kullanma ve hızlı konuşma, her konuda aceleci davranma, çabuk sinirlenme özellikleri vardır. Aynı anda birkaç iş yapmayı sevmek, onaylanmayı beklemek ve daima telaşlı tavırlar sergilemek de erken boşalan erkeklerde görülür. Eşi erken boşalan bir kadının, zamanla cinsellikten soğuması veya cinselliği bir görev gibi görmesi ise sık rastlanan bir durumdur. Bu nedenle eşinizle birlikte cinsel terapi sürecine girmenizde ve sadece cinsel hayatınızda değil tüm yaşamınızda kendinizi kontrol etmeyi öğrenmenizde fayda var.