kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Vatan evlatları devrimci kadınlara minnettardır!

Allah, şu feminist kadınları bildiği gibi yapsın! 'Özgürlük' adına bazı kadınları erkeklere 'peşkeş' çektiler. Günümüz erkeğini 'seks bağımlısı!' haline getirip, 'zevk sarhoşu!' ettiler. Adamların kıçını öyle bir tavana vurdurdular ki; adamlar hep bir ağızdan nara attılar. Ne mi dediler? "Vatan evlatları, devrimci kadınlara minnettardır!" Nasıl minnettar olmasınlar ki! Aç tavuklar gibi kendilerini bir anda darı ambarında sandılar. Sanmak bir yana, kadın beğenmez oldular. Önlerine çıkan her 'dişi kuşun etini!' yemeye kalktılar. Kendisini erkeklere peşkeş çektirmek istemeyen kızcağızlara da, "Hadi güzelim! Tak çantanı koluna, doğru kendi bildiğin yoluna!" dediler.

BAKİRE OLMAK SUÇ MU?
Geçen gün bir okuyucum haklı olarak bana şunu sordu: "Bakire olmak suç mu? Bakire olduğum için erkek arkadaşım beni terk etti!" "Vay, vay, vay" dedim kendi kendime. 'Türk usulü gariban maçoların!' tüy değiştirme dönemi gelmişte geçmiş bile. Baksanıza; 'kadının ellenmemişini!' değil 'ellenmişini!' istiyorlar. Bu yüzden 'cinsel zevkten sarhoş' olup şımaran erkekleri bendeniz, zavallı 'eşeğe' benzetiyorum artık. Eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokan sahibi gibi, erkeğin aklına da feminist kadınlar 'yaşanılacak aşkı' değil, 'yatakta oynaşılacak aşk' fikrini soktular. Feministler kadını erkeğe 'seks mezesi!' yaparken bunun adını da hiç utanmadan şöyle koydular: 'Cinsel devrim!' Cinsel devrime ayak uyduramayan gariban kızlar da şimdilerde hep bir ağızdan bas bas bağırıyorlar: "Bakire olmak, bir ilişkiye engel mi?"

İKİYÜZLÜ ERKEKLER

Şimdi; "Bakire olmak bu devirde suç!" desem, vicdanım inim inim inleyecek. Yok; "Bakire olmak bu devirde suç değil!" desem, canı oynaşmak isteyen erkek kuşlar, dişi kuşların başına tüneyecek. Peki, bu çıkmaz yolun sonu nereye varacak? Hemcinslerimi iyi tanıyan biri olarak şunu diyebilirim ki; ikiyüzlü Türk maçoları 'yatılacak!' kadınlarda tüy döküp, 'evlenilecek!' kadınlarda döktükleri tüyden yaptıkları zırhı tekrar kuşanacaklar. Zevk sarhoşluğundan bir süre sonra ayılıp yaşı kemale erdiğinde, 'temiz aile kızı!' arayacaklar. Bir zamanlar, "Senden bana iş çıkmaz!" diye terk ettiği kızlardan birine halat atacaklar. Bunun adını da 'güven!' koyacaklar. Hey bre yalancı pehlivanlar! Şimdi düşünüyorum da size mi kızsam, yoksa önünüze cinsellik topunu atan devrimci kadınlara mı?