kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Lost'un 4. sezonu bu akşam başlıyor

Tüm dünyada tiryakilikle izlenen 'Lost' dizisinin 4. sezonu bu akşam Digitürk'ün Dizimax kanalında başlıyor. 'Lost'un yeni sezonunda merak edilen pek çok soru da yanıtlanıyor..
3 yıldır ekranda fırtınalar estiren efsane dizi 'Lost'un yeni sezonu fanatikleri tarafından merakla bekleniyordu. Amerika'da 31 Ocak'ta yayına giren Lost'un 4. sezonu bu akşamdan itibaren Dizimax'ta da başlıyor.

Kate hamile mi?
Yeni sezonda Kate ve Jack'in ilişkisine sıkça yer veriliyor. Kate'in Jack'e yoğun duygular hissettiğini belirten dizinin yapımcıları, Sawyer'la yaşadığı ilişkinin işleri iyice zorlaştıracağını belirtiyor. Bu arada Kate'in hamile olabileceğine ilişkin sinyaller de var. Üçüncü sezonun finalinde, uydu telefonu aracılığıyla Jack ile konuşan Minkowski'nin; yeni sezonda yüzünü de göreceksiniz. Minkowski rolü için uygun görülen aktör ise Fisher Stevens oldu. Ayrıca, Jeff Fahey, Jeremy Davies, Rebecca Mader ve Andrea Roth da yeni sezona katılan isimler arasında geliyor.

2010'da bitiyor
2010 baharında sona erecek olan dizinin son 48 bölümü, 16'lık gruplar halinde üç yıla bölünecek. 'Lost'un yapımcıları Damon Lindelof ve Carlton Cuse; dizinin 2010'daki finalinin kesinlikle 'mantıklı' olacağını da belirtiyor Ve "Kafalarda soru işareti kalmayacak' diyor. Dizimax 21.00