kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Şubat 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Harun Tekin sadece grup için şarkı yazma kuralını Hande için bozdu.

'Mor ve Ötesi'nden Hande'ye iki şarkı

ESİN ÖVET - MAGAZİN
Türkiye'yi Eurovision'da temsil etmeye hazırlanan 'Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin, kurallarını yıktı ve ilk kez Hande Yener'e iki şarkı sözü verdi..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Mor ve Ötesi'nden Hande'ye iki şarkı
Geçtiğimiz yıl hem görüntüsünü, hem de müzik tarzını değiştirdiği 'Nasıl Delirdim' adlı albümü ile çok tartışılan Hande Yener, yeni projesi için kolları sıvadı.

SORMAK İSTEDİM
Serdar Ortaç'la giriştiği 'bakkal şarkısı' polemiğinin yanı sıra, 'Romeo' ve 'Kibir' adlı şarkılarıyla da adından söz ettiren Yener; bu yıl ülkemizi Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil etmeye hazırlanan 'Mor ve Ötesi' grubunun solisti Harun Tekin'den iki şarkı sözü aldı. Hande Yener, "Hiç kimse ile bir çalışmaları olmadığını çok iyi bildiğim halde arayıp sormak istedim. Çok samimi karşılandım ve birbirinden güzel iki şarkı aldım. Şimdi bu şarkıların müzikleri yapılıyor" dedi. Elektronik müzikte kararlı olduğunu vurgulayan Hande Yener, şunları söyledi:

SEVECEKLER
"İnsanlar 'Nasıl Delirdim'i nasıl sevdilerse yeni albümümü de sevip, sahiplenecek. Erol Temizel'le birlikte güzel şarkılar hazırlıyoruz. Benim de sözlerini yazdığım pek çok şarkıya yer vereceğiz."