kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Şubat 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Böyle olur Küçük Emrah'ın 'google'ı

Mehmet ÇALIŞKAN
'www.kucukgoogle.com' adresli sayfayla Emrah ti'ye alındı. Google düzeninde hazırlanan sayfaya 'Annemin namusunu temizlemek istiyorum' linki de ekledi..
Emrah'ın küçük yaşlarda rol aldığı acıklı filmlerdeki diyalogları ve mimikleri defalarca taklit edilmiş, 'Acıların Çocuğu', 'Boynu Bükükler', 'Ayrılamam' ve 'Yaralıyım' Emrah'ın en çok taklidinin yapıldığı filmler olmuştu. Emrah, bu kez www.kucukgoogle. com adıyla hazırlanan sitede ti'ye alınıyor.

Cimriliği unutulmadı
Emrah'ın bir seveninin hazırladığı sayfadaki seçenek kutularına sanatçının filmlerinde kullandığı 'Annemin namusunu temizlemek istiyorum', 'Ekmek', 'Su', 'Haram et', 'Emrah koş!' ve 'İstenmediğim yerde durmam' repliklerinin isimleri verildi. Sitede ayrıca Emrah'ın kendisiyle özdeşleşen mimiklerinin bulunduğu bir fotoğrafı ve filmlerinde mutlaka altı çizilen ekmek de yerleştirildi. Cimri olduğu iddia edilen sanatçı için bu huyunu çağrıştıran 'Parasız', 'Deftere yazdır' ve 'Bağış kutusu' gibi seçenekler de unutulmadı. Siteyi gördüğünü ve çok esprili bulduğunu söyleyen Emrah, komedyenlerin de zaman zaman kendisinin taklidini yaptığını; onları da keyifle izlediğini sözlerine ekledi.