kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Park Falls modeli, ahşap görünümüyle ortamı ısıtıyor.

Şimdi moda evde bilardo oynamak

Bilardo tutkunları artık bu çok sevdikleri sporu evlerinde yapıyor. İki-üç boy halinde üretilen bilardo masaları, büyük küçük her eve uyuyor..
Son dönemde bilardo masaları, evlerin vazgeçilmez unsurlarından biri haline gelmeye aday. Çünkü, artık büyük küçük her eve, birkaç boy halinde yapılan bilardo masalarını sığdırabilmek mümkün.

40 DEĞİŞİK MODEL
Marangoz John Moses Brunswick'in, 1845 yılında hayata geçirdiği Brunswick markası, tam 153 yıldır bilardo masası üretiyor. Fortuna Dış Tic. Ve Ltd. Şti. tarafından Türkiye'ye getirilen Brunswick markası; evlere, ofislere, sosyal tesislere, otellere ve eğlence merkezlerine çok değişik formlarda bilardo masası seçeneği sunuyor. Brunswick, özellikle evler için tercih edilen bilardo masalarının yanı sıra poker masaları, bar, sandalye ve bilardo aksesuvarları da sunuyor. Brunswick bilardo masalarının, her dekorasyon tarzına uygun 40 değişik modeli bulunuyor. Bu masaları, orijinal standartlarda alabildiğiniz gibi, evinizin genişliğine göre daha ufak boyunu da tercih edebiliyorsunuz.

MASAYA DÖNÜŞÜYOR

Brunswick poker masası ise bir taşla iki kuş vurmanızı sağlıyor. Yemek masanızı değiştirecekseniz, Brunswick poker masasını tercih edebilirsiniz. Çünkü bu masa, istendiği zaman, kapağı ters çevrilerek yemek masasına dönüştürülebiliyor. Masalar hakkında bilgi edinmek için, www.ebilardo. com adresine tıklayabilirsiniz.
Haberin fotoğrafları