kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ersoy Gencebay'ı kızdırdı

'Popstar Alaturka'da Orhan Gencebay, ülke meselelerini konuşurken Bülent Ersoy kendisini el-kol hareketleriyle ti'ye alınca çileden çıktı!..
Her hafta olduğu gibi bu hafta da 'Popstar Alaturka' yarışmasında yarışmacılar değil jüri şov yaptı! Bülent Ersoy'un, jüri üyeleri Ebru Gündeş ve Orhan Gencebay ile girdiği diyaloglar stüdyoda zaman zaman gergin anların yaşanmasına yol açtı. Ersoy, programın başında Gündeş'in sevgilisi ve yapımcı Osmantan Erkır'ın 5 Şubat'taki doğum gününü kutladı. Erkır'ın hediyesini vermek için Gündeş'i yanına çağıran ünlü sanatçı, "Gel kız, kocanın hediyesini ver" deyince ortalık buz kesti! Ebru Gündeş ile Osmantan Erkır bu sözlere tepki gösterip Ersoy'a susmasını işaret ettiler.

GAF ÜSTÜNE GAF YAPTI
Bülent Ersoy'un yaptığı gaflar bununla da kalmadı. Diğer jüri üyesi Orhan Gencebay bir yarışmacıya nasihat edip ülke gündemindeki olaylarla ilgili örnekler vermeye başlayınca Ersoy rahatsız oldu. El-kol hareketleriyle Gencebay'ın sözlerini ti'ye almaya başladı! Çok şaşıran ve sinirlenen Gencebay, reklam arasında kimseyle konuşmadan sinirli bir şekilde kulisin yolunu tuttu! Durumu fark eden Osmantan Erkır, yayın sırasında Orhan Gencebay'dan tekrar aynı konuyu anlatmasını ve bu kez herkesin büyük bir dikkatle dinlemesini istedi.
Haberin fotoğrafları