kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Akıllı kadınları erkekler neden terk edip gider

Kadınlar bir erkekle ilişki yaşadığında hep aynı hatayı yapıyor, karşısındakini sık boğaz ediyor. Dışı modern görünen ama klasik davranan kadın, erkeği kendinden uzaklaştırıyor.
Mesleğimde çok başarılıyım. Kazancım da iyi. Güzel de giyiniyorum. Bol bol gezip tozuyorum. İş hayatında başarılı olmuş bir kadının, ilişkilerinde başarısız olmasını neye bağlıyorsunuz? Akıllı kadınların kaderi, akılsız erkekler tarafından terk edilmek mi? (Dilşat H.)

Çok akıllı bir kadınsınız. Müthiş bir kariyeriniz var. Hamdolsun kazancınız da çok iyi. Üstelik pek hoş ve alımlısınız. Bir erkeğin ilgisini çekmeyi başarıyorsunuz. O erkek sizin dış görüntünüze bakıp, iç dünyanızın da çok 'zengin!' olacağını hayal ediyor. Aylarca peşinizden koşup, sonunda 'gönülçelen!'iniz oluyor. Artık mutlu sonu beklerken bir de bakıyorsunuz ki, mutsuz olmuşsunuz. Peki ama neden?

KLASİK KADIN HAREKETLERİ
Çünkü, ilişkiye başladığınızda sıradan bir kadın gibi davranıyorsunuz! Erkeği alıyor ve hayatınızın merkezine oturtuyorsunuz. İki gün aramasa strese giriyorsunuz. Kıskançlık gösterip sıkboğaz ediyorsunuz. Yani; 'klasik kadınsı hareketler' sergiliyorsunuz. Akılcılıkla şüpheciliği birbirine karıştırıyorsunuz. Ondan sonra da diyorsunuz ki: "Erkekler akıllı kadın istemiyor!" Yok daha neler! Dışınız çok modern ama içiniz oldukça klasik! Yani sizler, 'çağdaş görünümlü çarşaflı'larsınız. Bu yaklaşımlarınız yüzünden, birlikte olduğunuz adamlara tasma takmaya kalkışıyorsunuz. Çok iyi okullarda okumuş olmak, kariyer sahibi olmak, iyi para kazanmak, sizce ideal kadın olmak mıdır? Hiç kusura bakmayın ama bu özelliklere sahip koskoca bir kadın ordusu var artık.