kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ata Demirer’le kuliste sohbet eden Berrak Tüzünataç’ın, fotoğrafı çekilirken panikleyip yüzünü gizlemesine kimse bir anlam veremedi!

Berrak neden kaçtı?

MUSTAFA DERYAHAN
Ata Demirer'in gösterisini izleyen Berrak Tüzünataç'ın fotoğrafları çekilirken, görevlilerin arkasına saklanıp kaçması kafaları karıştırdı..
KULİSTE SOHBET ETTİ!
Önceki akşam BKM'de sahneye çıkan Ata Demirer'in gösterisini izlemeye gelen Berrak Tüzünataç, garip tavırlarıyla herkesi şaşırttı! Gösteriye babası ve kız kardeşiyle gelen Tüzünataç, Demirer sahneye çıkıncaya kadar ünlü komedyene kuliste eşlik etti. Ne olduysa kulis çıkışında oldu! Güzel oyuncu fotoğrafını çekmek isteyen gazetecilerden kaçmak için resmen şekilden şekile girdi!

AŞK DEDİKODUSU ÇIKMIŞTI
Fuayede fotoğrafı çekilmesin diye tiyatrodaki görevlinin arkasına gizlenen Berrak Tüzünataç'ın garip tavrı salonda da devam etti! Tüzünataç, gazeteciler koltukta otururken fotoğrafını çekmesin diye bu kez salonun dışına kaçtı! Geçtiğimiz ay hakkında Demirer'le aşk yaşadığı şeklinde dedikodular çıkan güzel oyuncunun bu hareketleri akıllarda soru işareti bıraktı!
Haberin fotoğrafları