kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Soslu tavuk

Kalça şişleri yıkayıp, süzgece alın. 3 çorba kaşığı sıvıyağı tencereye koyup, kızdırın. Kalça şişler ile ince dilimlenmiş turp ve mantarları ekleyip, çevirerek 5 dakika kavurun. Tuzu ve 1 bardak sıcak suyu ilave edin. Tencerenin kapağını kapatarak kısık ateşte 30 dakika pişirin. Karabiber serpin, servis tabağına alıp, kalan sosu üzerine döküp servis yapın.

Malzemeler
*
500 gram tavuk kalça şiş
* 1 su bardağı konserve mantar
* 10 adet küçük kırmızı turp
* 1 çay bardağı sıvıyağ
* 1 su bardağı su
* Tuz
* Karabiber