kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Kabak everest

Kabakları temizleyip, uzunlamasına kesin, içini bir kaşık yardımıyla ovun. Çıkan içleri ince ince kıyın. Maydanoz, nane, kereviz sapı, kaşar peyniri, havuç rendesi, tuz, karabiber, muskat, yağ ve kabak içlerini karıştırın; kabaklara doldurun. Fırın kabına dizin, üzerine süt döküp sıcak fırında 30 dakika pişirin.

MALZEMELER 6 kişilik
*
4 adet kabak

* 1 bardak süt

* 1/2 demet maydanoz

* 1/2 demet taze nane

* 1 sap kereviz

* 1 adet havuç rendesi

* 1 kahve fincanı kaşar peyniri

* Tuz

* Karabiber

* 1 tutam muskat