kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Neler Geliyor?

05.01.2008
Daha da büyük aksesuarlar
2007 modası büyük çantaların, kalın platformların modasının haberini vermişti. 2008'de ise el çantaları büyüdü, daha da kullanışlı hale geldi. Artık herkes çantasını kolunu alıp rahat edecek! Ya da valiz gibi çantalarla hafta sonu seyahatine bile çıkabilecek. Ayakkabılarda ise dev topukların yerine, üzerinde durabileceğimiz boyutta olanlar moda. Hatta çok enteresan topuklar sezona damgasını vuruyor. Dolgu topuk ayakkabılar ve gladyatör sandaletler yine var.

Mini mi, maksi mi? Yoksa ikisi birden mi?
Bir sezon mini, öbür sezon maksi derken kafalar karıştı... 2008'de tasarımcılar hepsini birlikte yorumladı. Örneğin Martin Margiela'nın son defilesindeki önden mini, arkadan maksi yorumu bizler için bir yenilik. O mu, bu mu derken, işte her ikisi bir arada!

High-tech
Hüseyin Çağlayan başlattı ve moda teknolojiyle buluştu. Prada'nın degrade yün kumaşı, Balenciaga'nın robotları andıran tayt pantolonunun ardından, 2008'de daha da cesur tasarımlar var. İngiliz tasarımcı Giles'ın, üç boyutlu gibi görünen laser kesimi elbisesi, Burberry'nin pililere farklı yorum kattığı kabanı, 2008'de teknolojiyle el işçiliğini bir arada sundu. Siz de bu yıl giydiğiniz kıyafetin basit bir kumaştan, klasik bir kalıptan olmamasına dikkat edin! Modaya biraz teknolojiyi katın.

Büyüleyici, kışkırtıcı tasarımlar
Hollywood ihtişamıyla kadınlar daha da gösterişli olacak. Filmden fırlamışcasına uzun elbiseler içinde kadınlar göz kamaştıracak. Siyah, natürel tonlar dışında pastel renkler bu yıl çok moda. Canlı renk sevenler için de çiçek desenleri var. Ama 2008'de yine kırmızı, sarı, mavi giyebileceksiniz.
Haberin fotoğrafları