kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Doğum yapana kadar iş hayatına ara verme kararı alan Jennifer Lopez, eşi ve ailesiyle birlikte Los Angeles’taki malikanesinde kalmayı tercih ediyor.

Ünlü çifti, bebeklerinin kaçırılma korkusu sardı

Doğumu için gün sayan Jennifer Lopez ve eşi Marc Anthony, çok sıkıntılı. Birkaç gün önce Los Angeles'taki malikanelerine girmeye çalışan bir yabancı yüzünden ünlü çift, özel korumalar tutarak eve etten duvar ördü..
Hamileliğinin son aylarında olan ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ve eşi Marc Anthony, özel korumaları olmadan artık evin dışına adımlarını bile atmıyor. Birkaç hafta önce eşiyle birlikte Los Angeles'taki evlerinden alışveriş yapmak için çıkan Jennifer Lopez, eve döndüğünde ilginç bir manzarayla karşılaştı. Çiftin Los Angeles'ta bulunan malikanelerinin önü polis arabalarıyla doluydu.

Anthony ikna olmadı
Bilgi almak için polislerle konuşan Marc Anthony, işin aslını öğrenince iyice korktu. Ünlü çift dışardayken kimliği belirsiz bir şahıs evlerinin bahçesine girmek istemiş, girmeyi başaramayınca da evlerinin önüne şüpheli bir paket bırakmıştı. Durumu gören komşuların polise haber vermesi üzerine, şüpheli şahıs suçüstü yakalandı. Yakalanan adam Lopez'in bir hayranı olduğunu ve bebeği için bir hediye bıraktığı söylediyse de, açıklamalardan pek ikna olmayan Marc Anthony, evini koruması için özel bir koruma şirketine başvurdu.

Kuş uçurtulmuyor

Bebeklerinin kaçırılmasından korkan ünlü çift, şimdilerde evlerinin çevresinde kuş uçurtmuyor. Lopez'e yakın kaynaklar, "Marc Jennifer'ın hamile olduğunu öğrendiğinden beri daha da korumacı bir eş oldu. Onu koruyabilmek için elinden geleni yapıyor" şeklinde konuşuyor.
Haberin fotoğrafları