kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ocak 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
 
06:30 Kahvaltı Haberleri
09:00 Gelin mi Kaynana mı?
10:55 İtirazım Var
13:20 Kadın Olmak
15:10 Çocuklar Duymasın
16:40 Avrupa Yakası
19:00 atv Ana Haber Bülteni
20:00 Yerli Dizi
22:00 Yerli Dizi
00:10 Yerli Dizi
 
20:00 Yerli Dizi
Sıla'da bu gece heyecan doruğa çıkıyor. Dilan'ın bir anda ortadan kaybolması Sıla'yı perişan ediyor. Olayın boyutu sürpriz bir telefonla değişiyor.
Törelere karşı gelen aşkın hikayesi 'Sıla' merakla beklenen yeni bölümüyle karşınıza geliyor. Dilan'ın ortadan kaybolması, başta Sıla olmak üzere herkesi telaşlandırır. Onu nerede, nasıl aramaları gerektiğini kestiremezler. Çaresizlikleri her geçen dakika artarken, gelen bir telefon onları yönlendirir. Sıla, olanlardan kendisini sorumlu tutacaktır.

ZEYNEP ŞAŞIRTTI
Diğer tarafta Boran, artık ağa olmasa da onu ağa olarak görenlerin yardım çağrılarını geri çevirmez. Aşiret meseleleriyle ilgilenirken Sıla'nın ölüm hükmünden habersizdir. Sıla, Zeynep'in Boran'a olan ilgisine dair kuşkularının yersiz olduğunu düşünmeye başlamıştır ki Zeynep'in beklenmeyen eylemiyle dengeler değişir.
atv 20.00
 
22:00 Yerli Dizi
HATIRLA SEVGİLİ atv 22.00 .
atv'nin nostaljik dizisi 'Hatırla Sevgili'de 1971 yılına gelindi... Bu bölümde; Yasemin ve Ahmet karşılarına çıkan bütün engelleri aşarak nihayet yıllar sonra evlenmişlerdir. Şimdi tek arzuları küçük kızları Rüya'yla birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmektir. Rüya ise annesiyle babasının daha evvel tanık olmadığı şekilde yakınlaşmasına gün geçtikçe içerlemektedir. Necdet, hamile sevgilisi Güzide'yi Paris'e götürür ve evlenme teklif eder. Eğer Güzide kabul ederse hemen orada evleneceklerdir. Artık efsaneleşmiş olan Deniz Gezmiş ve arkadaşları, güvenlik kuvvetleri tarafından Sivas'ın Gemerek ilçesinde yakalanır.