kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kitaptan alıntılar

Kerem Alışık-Oyuncu
"Benim ilk cinselliği öğrendiğim, yaşadığım kişi Fahriye Abla gibi bir kadındı. O dönemin en ünlü seks yıldızıydı, aynı mahallede oturuyorduk, hani filmlerde olur ya, mahallede öyle gösterişli kadınlar yaşar, bütün erkekler hep o kadını hayal eder, onu bir anda olsa görmek istersin, onun evine giden arkadaşlarından bir şeyler öğrenmeye çalışırsın, kapıyı bakkala açtığında üstünde ne olduğu efsane gibi konuşulur; işte öyle bir şeydi..."

Uğur Arslan-Müzisyen
"Annem bana "Bir kız çocuk ne kadar bakireyse erkek de o kadar bakir olmalıdır" derdi. Üniversite bitene kadar da cinsel bir ilişki yaşamadım. Okul bitince sadece bir kız arkadaşım oldu ve onunla yaptığımız tek şey elele tutuşmak ve bir kere de öpüşmek olmuştu."

Kudret Sabancı-Yönetmen
"Eğer ilişkinin biçimini baştan tanımladıysan, bu bir aldatma olmaz. O kadın benim hayatımda birkaç kişinin olacağını biliyordur. Mastürbasyon? Tabii ki yaparım. Bu bir fantezidir. Evliyken de yaparım."

Metin Uca-Yazar

"Başka elin üstümde dolaşmasını her zaman kendi elime tercih etmişimdir..."

Ceyhun Yılmaz-Şovmen
"Prezervatif kullanıyorum. Ama bunu bir kadın çıkarıp bana verirse o kadının çok profesyonel olduğunu düşünürüm, 'kim bilir kime niyet etti bana kısmet oldu' derim."

Adını açıklamayan siyasetçi:
"İktidar zaten benim hayatımda çok önemli. Mesleğim de iktidar sahibi olmaya çalışmak... Evet yaşadım, hem de birkaç defa. Yaşamadım diyen erkeklerin doğru söylediğini düşünmüyorum. Ne mi yaptım? Hemen bir Rus kadınla birlikte oldum ve başarısızlığımı unutturdu bana..."
Haberin fotoğrafları