kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Aletler de 10 numara çocuklar da!

EYLEM BİLGİÇ - GÜNAYDIN
Yeni bir tanıtım platformu olan pixman, görenleri hayrete düşürüyor. Sakızdan jilete, ekranlarda gördüğünüz her tür reklam gençlerin başlarının üstünde taşıdıkları ekranlarda!..
Sokakta, alışveriş merkezinde ya da havaalanında karşınıza başlarının üstünde bir ekran taşıyan genç adamlar çıkarsa eğer, şaşırmayın! 'Pixman marka elçileri' adını taşıyan bu gençler, son zamanların en yeni ve en ilginç reklam türünün bir parçası çünkü... Pixman, geleneksel reklam mecralarının çok dışında, yepyeni bir reklam, pazarlama ve tanıtım platformu... Tamamen dijital ve mobil, yani hiçbir yere bağlı olmayan, kablosuz bir iletişim yöntemi olan Pixman, teknolojiyle insanı bir araya getiriyor.

BİR NEVİ GEZGİN MEDYA
Genel merkezi Kanada'nın Montreal şehri olan Pixman'ın Türkiye temsilcisi Engin Akıncı, bu reklam türünü, kentli gezgin medya olarak tanımlamanın doğru olacağını söylüyor. Daha çok kentlerde, geniş kitlelerin yaşadığı yerlerde kullanılan bu yepyeni medya platformunun özel tasarlanmış bir dizaynı var. Sırta giyilen bir sistem olan Pixman'in ağırlığı ekranla birlikte tam 12 kilo. Fakat ergonomik bir tasarımı olduğu için ağırlık omuzlara, kalçalara ve bele eşit oranda dağılıyor. Dolayısıyla hem kadınlar hem de erkekler çok rahatlıkla taşıyabiliyor.
Haberin fotoğrafları