kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bu alışveriş merkezi marka tutkunlarını mutlu edecek

İstanbul'da, modanın kalbinin attığı yer olan Nişantaşı'nda 10 gün sonra şenlik var! Teşvikiye Caddesi'nin ilk alışveriş merkezi City's, dünyaca ünlü markalarıyla moda ve kalite düşkünlerine seslenecek!..
İLİŞKİLİ HABERLER
Bu alışveriş merkezi marka tutkunlarını mutlu edecek
İstanbul'da modanın kalbinin attığı Nişantaşı-Teşvikiye Caddesi, ilk alışveriş merkezine 18 Ocak'ta kavuşuyor! City's Nişantaşı Alışveriş Merkezi; moda takipçilerine, çalışan kesime, marka ve kalite düşkünleriyle yabancı ziyaretçilere bambaşka bir dünya sunmayı, onların tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılamayı hedefliyor.

TÜM MARKALAR TEK ÇATI ALTINDA
City's Nişantaşı; dünyaca ünlü markaların, kafe ve restoranlardan oluşan yeme-içme ünitelerinin, eğlence unsurlarının yer aldığı, ziyaretçilerin alışveriş yaparken kendilerini ayrıcalıklı hissedecekleri bir mağaza karmasından oluşuyor. Alışverişkolikler City's Nişantaşı sayesinde, artık sokak sokak dolaşmadan, rahat rahat alışveriş yapılabilecek ve dünyanın en seçkin markalarının koleksiyonlarını, dünya ile aynı anda, tek çatı altında bulma imkanına kavuşacak.

DEFİLE İZLER GİBİ OLACAKSINIZ
Tarihsel ve kentsel mimariye kazandırdığı eserlerle tanınan ünlü mimar Sinan Kafadar'ın projesi olan City's Nişantaşı, şehrin dokusuna uyum içinde tasarlanmış. Kentsel yaşamın çizgisini yansıtan bina tasarlanırken; yapının Nişantaşı'na aykırı kaçmaması, açıldığı ilk günden itibaren benimsenmesi ve bina sanki hep oradaymış hissi yaratması amaçlanmış. City's Nişantaşı'ndaki alışveriş katları, defile aydınlatması prensibi ve gün ışığının içindeki her tonu içeren değişken LED ışık ile aydınlatılıyor. Her katta bulunan 2.5x3.5 m ebadındaki LED ekranlarda sürekli değişen moda gösterileri ile de farklı bir atmosfer yaratılıyor.
Haberin fotoğrafları